VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stressigt.

Jag tyckte att jag hade planerat så att jag skulle komma hem från dagislämning i god tid innan min telefonintervju klockan elva i förmiddags. Men med försenade bussar och kids being kids, så kom jag innanför dörren först 10.10 am. Så det var ändå tur att jag hade förberett mig lite igår.

Idag var det tio grader kallare än igår (dvs. 23) och mulet. Så himla skönt!

Idag var det tio grader kallare än igår (dvs. 23) och mulet. Så himla skönt!

3AC2DC80-7940-479C-98F6-0BB56055B350 6195D59D-7477-4E34-9C4A-BD42A06A55CA 28F7CE1C-E234-421E-830C-7B5B7B0EEA4F

Mannen ringde som avtalat och vi hade ett väldigt trevligt, ganska ledigt snack och de frågor han frågade var inte de vanliga, utan: Vad är ditt favoritdjur? Vilken är din favoriträtt? Och Vilken är din favoritaktivitet? Jag vet inte vad de letar efter, men om det inte är mig, så känner jag i alla fall att jag har gjort vad jag kan och inte behöver tänka mer på det i sådana fall. Han skulle ringa åtta andra för intervju (skit också) och så kommer de höra av sig om de vill gå vidare och då ska jag komma in på en kopp te på kontoret. Han nämnde flera gånger att de är relaxed och har en sådan atmosfär, och det har jag ingenting emot! 

Sjukt stolt över dagens matlådor med matiga banan- och morotsmuffins. Så kommer man hem och packar upp och ser att B inte ätit något annat än osten och nektarinen.

Sjukt stolt över dagens matlådor med matiga banan- och morotsmuffins. Så kommer man hem och packar upp och ser att B inte ätit något annat än osten och nektarinen. Vafan?!

2A42888B-EB34-45EC-BA8E-A27CC4AC32A0 55E9E878-2467-4A85-8A4A-A1C454782C96

Eventuellt ska jag komma in på lördag eftersom på måndag åker jag och K på tre dagar/två nätters retreat! Sååå härligt! Vi ska bo i en lyxmysig stuga med badkar på balkongen, läsa böcker, äta vegetarisk mat, yoga morgon och kväll, göra facial, meditation och jag vet inte allt. Och inte en endaste unge! Förutom i K’s mage då, men han får lov att vara med. Jag är så himla exalterad! Det faktum att jag bara yogat en gång tidigare i hela livet låter vi inte vara ett hinder.

Stressigt när datorn börjar uppdatera sig fem minuter innan man ska ha jobbintervju. Det gick ändå.

Stressigt när datorn börjar uppdatera sig fem minuter innan man ska ha jobbintervju. Det gick ändå.

Jag vet inte hundraprocentigt varför, men det har varit så otroligt stressigt den senaste månaden. Flytten såklart där allt tog/tar så lång tid, ungar runt oss hela tiden tills i måndags då de började dagis, söka jobb för mig, göra testet, T åker till Sydney varje dag för viktiga möten och så vidare. Och ovanpå det så sover vi inte. Barnen lägger sig sent, vi lägger oss tolv och så vaknar man ändå fem och ligger och stressar med en barntå i näsborren. 

Ja ja, det är livet, jag vet. Upp och ner, stressigt ibland, dödssegt och händelselöst ibland. Det är bara att åka med.

/CC


Kommentarer


 1. Camilla 7 mars, 2019 on 15:58 Svara

  Hej! Ibland rullar allt för fort, har också en period av stresskänsla..
  Låter perfekt med en retreat, jag har lite ledigt nästa vecka, men känner mig stressad även för det😅
  Lycka till med jobbsökandet!
  Kramkram

  • sydneymamman 8 mars, 2019 on 13:09 Svara

   Hej C!
   Så jobbigt att du också känner dig stressad. Och du får ju inte stressa när du har ledigt! Du får ha ett litet eget retreat hemma😉. Jag kan bara tänka mig hur jag kommer se ut bland alla yogaexperter när jag i princip aldrig yogat innan. Men tänker att det är skit samma.
   Tack, jag hoppas faktiskt på det jobbet jag hade intervju för igår, det verkar jättebra! Håll tummarna!/
   Avstressande kramar skickas från CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna