VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Om att skämmas.

Det är första mars och den officiella starten på hösten. Det firade vädergudarna med att brassa på med det varmaste vädret på länge. 

Vid 9.45 imorse gick jag och ungarna ner till stora lekplatsen och mötte upp en svensk tjej och hennes son, vilken är en månad äldre än O. Dessa lärde vi känna på julfesten innan vi hade flyttat upp, så än en gång är vi så tacksamma att vi gick dit. Det var väldigt mysigt att träffas och vi hann prata litegrann i alla fall, trots att O envisades med att springa runt som en toking och jag efter. Dock var vi tvungna att gå klockan elva, för då hade vi andra planer.

FA9253D7-FF94-433F-B594-D42E71080878

Lekpark, sedan hem och byta om för att gå på Health Club.

Lekpark, sedan hem och byta om smutsiga ungar för att gå på Health Club.

Igår kom nämligen vår granne Heather och knackade på och undrade om jag och barnen ville följa med dem idag till Crowe Plaza. Det är ett megastort hotell här i Terrigal där Heather tydligen varit medlem i 23 år (hälsoklubb). Detta ställe är bara för medlemmar, men eftersom hon känner alla där tar hon ibland med sitt barnbarn och dennes barn, vilka är i B’s och O’s ålder. Därav frågade hon om vi ville följa med, bada och äta lunch och låta barnen leka tillsammans. Det ville vi ju.

Det passade sig inte riktigt att dra upp telen och knäppa bilder, men här var vi. Väldigt fint!

Det passade sig inte riktigt att dra upp telen och knäppa bilder, men här var vi. Väldigt fint!

Bara det att där var det liksom lite fint, sådär som man kan tänka sig på en members only health club. Och B pratar jättehögt, springer fort och är överallt på en gång. Fem minuter efter vi kom dit simmade hon med Heather i poolen och utbrast ”What did you look like before you got old?”. Pappan till barnen, han låg på en solstol bredvid poolen, utbrast i gapskratt och som tur var skrattade Heather också. Ett litet tag senare gick hon fram till Howard och petade honom i ansiktet ”What are all of these dots you have on your face?” och syftade på hans födelsemärken, sådana där som ofta växer fram när man blir lite äldre. Så där fortsatte det och jag fick bara ge upp och känna mig besegrad. 

Vi fick hem min nya matta idag. Här ska in en gästsäng med ljust överkast, växter etc., så det blir nog bra när det är klart.

Vi fick hem min nya matta idag. Här ska in en gästsäng med ljust överkast, växter etc., så det blir nog bra när det är klart. Måste bara få T att slänga ut den fula tavlan…

Vi hade hur som helst jättetrevligt, det kändes som om man var på lyxhotell utomlands (vilket man i och för sig var) och familjen var väldigt härliga. Hoppas vi får lov att följa med en annan gång, men det är frågan alltså, ha ha. 

Hur man vet att man har barn. Tandtråden är utdragen och pappan i huset löser användandet på bästa sätt. Ha ha

Hur man vet att man har barn. Tandtråden är utdragen och pappan i huset löser användandet på bästa sätt. Ha ha

Två veckor in i Terrigal-livet och vi har redan mött så mycket trevliga människor. Som vanligt så känns allting lite mer relaxed och genuint på ”landet” jämfört med i city. Och det är precis det vi har längtat efter.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna