VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej då, jobbet!

Herren i hagen, vilken dag! 

Vi hade en ganska shitty morning, vilken inte blev bättre av att man får gå i labyrint mellan alla lådor och grejer i lägenheten och vi hade ganska bråttom. Dessutom var T lite stressad och lyckades tappa ut hela papperskorgen på balkongen, så han fick stå och plocka upp sopor klockan sju på morgonen. Lite senare skulle han ta en flaska vatten ur kylen, tappade på golvet och vips var det glasskärvor och vatten överallt. Puh!

F8E77C89-4AEF-4179-843A-D85F8F569F4F 87EEECC3-C34A-4DC6-8829-999BAFB49A34

Men när jag kom till jobbet började dagen ordna upp sig lite. Bara det att jag endast hade från 9-12 på mig att avsluta allt, för 12 skulle vi på lunch allihop och därefter tillbaka till jobbet snabbt för att åka till lungdoktorn klockan 2. Det blev bråttom kan man säga. Men lunchen var mycket trevlig och jag fick väldigt fina presenter, en slags skrivbok med mina initialer på, pennor från svenska Kikki K och en slags påse/sminkväska också med initialer. Jag fick som sagt bråttom iväg, men det var ganska tur eftersom jag inte hann tänka så mycket eller bli ledsen. Jag sprang ut till ABBAs Dancing Queen, vilken min chef satte på eftersom hon vet att jag inte gillar den. Mer än så hann vi inte, men de lovade att komma och hälsa på mig i Terrigal.

Hej då jobbets toaspegel.

Hej då jobbets toaspegel.

Jag blev tio minuter sen till doktorn, men som tur var så var han också sen. Han lyssnade på mig med stetoskopet och sa att nu är jag utskriven, allt är bra och jag behöver inte komma tillbaka. Så det var ju bra. Eftersom att det var i samma byggnad som han som ska göra min operation sitter, så passade jag på att gå dit och hämta ett formulär och sedan gå till In-patients där jag fick fylla i en miljon formulär, blev undersökt och fick en räkning på 7000kr för ”boendet” på sjukhuset. Jomenvisst!

Och så hem till kaos igen och värre ska det bli. Imorgon måste vi packa klart och på kvällen börjar vi fylla den stora lastbilen. En hel dag kvar i Bronte. 

Jag kommer sakna dig!

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna