VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Säkert bara avundsjuk.

Idag har det endast varit jobb i livet. Jobb från halv nio imorse, till nio ikväll. Jag har faktiskt hunnit med en hel del, men hur man än gör kommer det bli stressigt på onsdag, så är det ju bara. Dessutom måste jag då gå ifrån jobbet vid två eftersom jag ska till lungdoktorn (efterkoll av min lunginflammation), så det går inte att stanna kvar och göra färdigt. Men lika bra det, någon gång får det liksom vara nog. 

Vissa dagar kan man inte sminka bort tröttheten.

Vissa dagar kan man inte sminka bort tröttheten. Och ja, det är ungarnas gula plåster med figurer på som jag har på tån. Vem kommer någonsin ihåg att köpa vuxenplåster?

A9B71731-DA91-44E9-8FCF-CA00FE04882E

Annars börjar jag mest stressa över hur vi ska hinna packa och fixa färdigt i lägenheten på tre dagar. Imorgon är barnen hemma hela dagen, T jobbar och jag ska dessutom in till stan en runda för att gå till Physio. På onsdag är det jobb och lungdoktorn och på torsdag är barnen hemma igen. T jobbar hela tiden. När ska vi packa, tänkte vi? Gah! Orkar inte. Men det får lösa sig på något sätt. En bra idé kan ju vara att gå och lägga sig i tid, klockan är snart elva. 

Såg denna i Bondi Junction imorse. Ganska accurate.

Såg denna i Bondi Junction imorse. Ganska accurate. Men ändå inte alls. Jag gillar mitt jobb och min chef. 

Ha ha, just precis nyss hörde jag hur en granne i huset bredvid fick sitt väldigt högljudda klimax med sin nya kille. Jeeez, även om det är bra behöver man ju inte låta alla grannar veta om det! T har hört det en gång tidigare, tydligen. Och intressant nog så hörde vi det aldrig under de 1,5 åren hon bodde med sin före detta kille. 

Nog om det nu.

Jag är säkert bara avundsjuk.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna