VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi fick huset!

Vi fick huset! Jippi!! Och: Shit, vad håller vi på med?! Och jippi igen!

Mäklaren ringde idag vid lunchtid och sa att vår ansökan hade accepterats och vi får flytta in i townhouset i Terrigal. Anledningen till att det tagit extra lång tid är att de helt enkelt inte har fått tag på ägarna. Och då menar jag fortfarande. Men tydligen har McGrath authority att göra det slutgiltiga valet av hyresgäst, så de har bestämt att vi får huset. Bara inte ägarna kliver fram senare och säger något annat. 

Frukost samt ett random hus i Coogee idag (inte vårt alltså!). Tycker det är så roligt med rören utanpå.

Frukost samt ett random hus i Coogee idag (inte vårt alltså!). Tycker det är så roligt med rören utanpå. Hade funkat sådär hemma i Sverige med kylan…

5ED00835-C4CA-4694-B362-76789C052F36

Hur som helst så känns det ju väldigt skönt att det nu händer grejer. Och trots att det inte är drömhuset (Gud, vad jag tjatar!), så är det guld värt med läget, massa förvaring, fräscht och nära till både strand och stad. Och får vi panik så är det väl bara att flytta då då. Men spännande ska det bli! Vi får tillträde den 15/2 och barnen börjar dagis den första måndagen i mars. Och förhoppningsvis hittar jag ett jobb snart också (gärna med någon veckas ledighet där uppe medan ungarna är på dagis, om jag får välja…). 

1. Efter hårfix 2. Efter kaosögonbryn

1. Efter hårfix, i vinden
2. Efter kaosögonbryn

11ED1535-E4D4-49B5-A290-B65E0881FE87

En annan bra grej idag är att jag för sjunde gången ringde om den lilla rottingstol som jag köpte till barnen i september förra året. Den skulle levereras hem till mig efter en vecka. Den hade fortfarande inte kommit imorse. Det har varit så fruktansvärt löjligt många turer fram och tillbaka, men tjejen idag sa att ordern har lagts in vid tre olika tillfällen och ändå har den inte skeppats till mig. Hon tittade lite till och såg att anledningen var att stolen är helt slut i lager och kommer in först i maj. 

Mysig planeringsmiddag.

Mysig planeringsmiddag.

Jag är en trevlig flicka. Jag är snäll och rättvis och behandlar generellt folk väldigt bra, men nu tände jag till. Vänta till maj? Det är ju nästan ett år sen köpet! Jag var såklart inte elak mot den stackars flickan, inte hennes fel, men hon tog mig i alla fall på allvar och ringde till butiken här i Bondi Junction och de hade en stol som vi kunde åka in och hämta. Så dessa fyra månaderna har en stol stått på lagret i butiken och istället för att jag fick med den hem den dagen jag handlade (som de först sa att jag skulle), har vi gått 78 varv och är tillbaka på ruta ett. Men jag har stolen! Tror jag, den ligger fortfarande inpackad i bilen. Med min tur lär det ju vara en uppblåst plastsköldpadda.

I övrigt har jag varit i Coogee och klippt och färgat håret och droppade också in för att få ögonbrynen färgade. Det är alltid lika roligt att åka hem på bussen alldeles svart runt brynen och se ut som en tokig människa innan den extra färgen nöts bort tills imorgon. 

Vi ska fira och äta mysmiddag nu jag och T, prata om möblering och så vidare. Bara det att jag vaknade av att B ramlade ur sängen imorse 4.15am och har inte sovit en blund sedan dess. 

Jag känner mig sådär mysig.

/CC


Kommentarer


  1. Camilla 24 januari, 2019 on 23:00 Svara

    Stort grattis! Spännande!
    Kram

    • sydneymamman 25 januari, 2019 on 13:06 Svara

      Tack snälla! Känns bra att vi vet lite mer om framtiden nu och kan börja planera på riktigt. Xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna