VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hangry? Eller både och.

Joråsåatt, då var man inne i hamsterhjulet igen. Det tog inte lång tid. Tolv timmars jobb är avklarat och jag är en tung säck potatis på väg hem till middag nu, klockan nio. Och jag som lovade mig själv imorse att jag skulle gå och lägga mig halv tio ikväll för att sova ikapp. Not going to happen.

Spegeln i jobbets badrum är verkligen värd att ta kort på.

Spegeln i jobbets badrum är verkligen värd att ta kort på.

Väntar på bussen i Bondi Junction och här är ett gäng på tre killar (hur många måste man vara för att det ska bli ett gäng? Fyra kanske? För tre är ju några. Ok, jag ska lämna detta nu.) på kanske 13, eller 15, vad vet jag? Hur som helst så riktigt ser man hur det bubblar i kroppen på dem. De kan bara inte vara stilla, inte ens gå stilla. De slår på vending machinerna när de går förbi, sparkar på soptunnorna och hoppade såklart över spärrarna på väg från tåget. Helt harmlösa, men ändå så där störiga som bara små, vilsna tonåringar kan vara. 

Pitt Street med sina bollar.

Pitt Street med sina bollar.

F30657DB-9B79-4C21-89D9-7A49C7ADFCB4

Jag kan inte låta bli att undra om O också kommer gå igenom en sådan där fas? Gör alla det, eller är detta förstadiet till stöld och småbrott? Barn till föräldrar som inte finns närvarande? Det är i alla fall mina tankar just nu som trött potatis.

Men kanske är jag bara bitter för att det inte kommit upp några nya hus på hela dagen. Eller så är jag hangry. Eller både och.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna