VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Christmas Holiday!

Stackars T fick vara hemma med febrig O idag, trots att han betalat $150 redan för att gå på en heldags jullunch med en svenskgrupp han hänger med ibland. 

Mina fina.

Mina fina.

Jag var verkligen tvungen att gå till jobbet, sista dagen innan tre veckors semester. Jag skulle ladda betalningar i massor och dessutom var det fem stycken som hade sin sista dag. Den ena har jobbat där i 19 år! Lite surt att bli made redundant helt plötsligt när man varit lojal i 19 jäkla år. Där sitter jag ju i en väldigt tacksam situation i jämförelse. 

Dagen var busy, men vi hann med allt och hade en low-key pizzalunch för att ta avsked av de fem som skulle sluta. Sedan gick jag i tid för att hämta upp B på dagis och så gick vi till Westfield där vi träffade upp T och O. De hade gått i tre timmar för att fixa julklappar, både till Kris Kringle imorgon, men också till våra barn. Vi gick och handlade mat tillsammans och sedan blev det hem och fortsätta att baka.

Jag idag.

Jag idag.

ADE53A3D-3A79-489F-8D03-EEE84DBB2976 

T har gjort gravlax och fortsatt på brödet jag startade igår, medan jag bakade chokladrutor. Jag gjorde dubbel sats och var så trött så jag bara stänkte mjöl, mjölk och smet överallt och fick sanera hela köket efteråt. 

Imorgon åker vi upp till Central Coast för en julpicknick med en annan svenskgrupp däruppe. K skulle dit och frågade om vi ville med och vi tänkte att det kunde vara bra att lära känna lite folk innan vi flyttar upp.

Men nu är det sömn.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna