VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Från jobb till jul.

Nu är jag slut som artist!

Jag har bokstavligt talat bara jobbat idag, från halv nio imorse tills nu, halv elva, när jag äntligen kom hem till min fina T som står och steker julköttbullar och samtidigt hade gjort middag till mig. 

Julmysigt i city.

Julmysigt i city.

44559249-5534-4F16-8EAB-CADCAA0A1552

Vi satte oss och åt medan vi försökte planera hur allt julstök ska gå till. Vi har basically bara imorgon på oss, på fredag är det jobb för mig och heldagsjulfest för T med svenskgruppen han är med i. Sedan börjar firandet! På lördag åker vi upp till Central Coast för att fira jul med en grupp med svenskar där, på söndag har vi och våra vänner vår traditionsenliga, svenska jul (också uppe i Central Coast) och sedan är det julafton och juldagen. 

Working 9-5. To 9. And then some.

Working 9-5. To 9. And then some.

26B46C80-AE59-4E5B-8975-543A58BA6759

Så imorgon ska vi klä granen, vilken T köpte idag, handla julklappar (både till våra barn och två barn i Central Coast-gruppen som vi blivit tilldelade). Jag ska även baka citron- och vallmokaka, Rocky Road, kärleksmums och julbröd. Tur att vi investerade i en Kitchenaid för ett litet tag sedan. Den kommer nog gå varm imorgon. 

T ska bort på kvällen igen, så vi får försöka göra så mycket det bara går på dagen. Men först- sova!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna