VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Svettigt!

Det är vaaaarmt idag också! Klockan är nio och jag sitter i soffan och toksvettas. Det värsta för en teälskare som jag är ju att man inte kan dricka te på kvällarna i denna värme, bohoo. 

God morgon, måndag!

God morgon, måndag!

0BE09B4F-CC51-42E3-9789-471365D5039D

Idag var det min kollega och närmsta chef, Amelias, sista dag på jobbet, så vi alla gick och åt lunch på The Establishment. Jag har festat där en hel del gånger, men aldrig ätit lunch tidigare. Jag tog rökt lax med quinoa och sallad och den var jättegod. Dock sorgligt att hon ska sluta, vi sitter bredvid varandra och har alltid kul ihop. 

73E1CEE4-E672-405A-82B9-042ABEAD0F6E 40C2ADFC-FD86-467E-93C9-E57DC9370E16

Det var äntligen också dax för mitt möte med managern idag, för att få reda på mitt sista datum. Tidigare har det varit 31/1, men bara preliminärt. Hur som helst, min gamla chef kom tillbaka idag efter att ha slutat och jobbat på ett annat ställe i ett halvår. Hon visste inte om att vi har planerat och flytta, så hon hade tänkt prata med mig om förlängning. Och eventuellt till och med att bli kvar i det nya bolaget (vårt företag ska strippas ner kraftigt och re-brandas) som Financial Accountant. 

Det var ju roligt att höra! Dock blir det ju nu som att det är jag som säger nej till ett jobberbjudande, istället för att det är de som sparkar ut mig för att vi inte får plats alla. Ja ja, jag tänker ju att det är ändå inte det jag vill på sikt. Vi har ju bestämt oss, det är dags för en flytt och omstart. 

Hur och när får bli senare problem.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna