VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sjukdom, kråka och klappar.

Jag läser själv sällan om folk som håller på att go on and on om att de är sjuka och särskilt ej när det gäller magsjuka. Det är ju allt annat än trevligt och man har nog med sina egna sjukdomar och elände.

En tapper liten tjej som inte mådde bra imorse.

En tapper liten tjej som inte mådde bra imorse.

Så därför ska jag…ändå berätta, för idag var katastrof. Jag hade nån slags magsjuka för två veckor sedan, O förra helgen, jag blev sjuk igen i onsdags och imorse vaknade B och sa att hon hade ont i magen. Jo men visst. Vid klockan åtta visade det sig tydligt (i sängen och på golvet) att B inte skulle klara av att gå på födelsedagsfest som planerat. Det stora problemet, visade det sig, var att hålla liten ettåring borta i själva kräkprocessen, tvätt- och städprocessen. Han skulle stjälpa till överallt och jag fick stänga dörren och göra allt till vrålande och gråt. 

Ett 1-årigt kreativt (och svettigt) geni!

Ett 1-årigt kreativt (och svettigt) geni!

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":-0.08087654511002107,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

När jag hade städat golvet med Ajax och var klar, var det fortfarande lite blött på golvet och då hittar O ett litet hål, kutar in och halkar såklart. Tjong och bakhuvudet är i backen. Skrik och gråt. B står vid denna tiden i duschen och tar hand om sig själv, stackars duktiga liten. Jag tröstar O och bär ut honom i vardagsrummet, där ser jag på balkongen att en magpie lever rövare med soppåsen jag ställt ut för att jag inte kunnat lämna ungarna och gå ner på gården. Toppen.

B somnar i alla fall i nya lakan, O somnar också och jag får en lugn stund. Klockan elva ringer K, hon är och tittar på ett hus som vi var sugna på och filmar lite inifrån visningen. Men huset är mer slitet än på bilderna och vi kommer inte att ansöka.

Små presenter att slå in till adventskalendern.

Små presenter att slå in till adventskalendern.

Dagen rullade på och B verkade må bättre och bättre, men vi fick ändå hålla oss inne och ta det lugnt hela dagen. Dock kom killarna som jobbar på balkongen opassande nog och ville ha tillgång för att bygga lite räcke. Så de gick in och ut ur lägenheten och stod två meter ifrån oss, på balkongen hela dagen. Men jag har ändå hållit mig på gott humör, måste jag säga.

Ända till nu då B vägrar att sova och jag måste slå in tio presenter till hennes adventskalender. Va, skulle man ha gjort det till första december? Nähä, inte väl?

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna