VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Who are you?

Klockan är halv tolv och jag har spenderat 1,5 timme på att fylla i en ansökan på ett hus som vi EVENTUELLT ska ansöka om. K ska gå dit åt oss imorgon och om hon ger klartecken så skickar vi in ansökan direkt. Så är det här, man måste typ skicka direkt eftersom att det är så många som slåss om samma lägenheter och hus. Hoppas i alla fall att det är fint och att ansökan accepteras. Surt att inte kunna se det själva, men jag kuskar inte upp i tre timmar på tåg imorgon med två ungar. Det dunkar bara inte.

När man glömt köpa ägg och äter det som finns hemma till frukost.

När man glömt köpa ägg och äter det som finns hemma till frukost. På ungarnas jultallrikar. Och glömmer ta ut tepåsen…

294768E7-824E-4175-92E2-E163DAE293D1

Annars har jag mest varit glad över att vara frisk igen. Det var dagislämningar i regn, stressig jobbdag och så hämtning i regn igen. Men det gick bra. Jag sprang till och med på min gamla kära PT, Michael, och blev så glad att se honom. B var med och frågade ”Who are you?”. Ha ha, så väluppfostrad. Senare på kvällen, när vi pratade med T på video call så berättade hon att ”Mamma träffade sin bästa kompis idag. Det var en man” Okej, jomenvisst!

O hade tillverkat en julklapp på dagis. Nästa år vill jag ha pengar istället.

O hade tillverkat en julklapp på dagis. Nästa år vill jag ha pengar istället.

AB6F9843-E58A-4F11-9064-60C57D9F10E3 60E4BA89-3451-465B-88F0-3C916265DE32

Imorgon bitti ska vi på födelsedagskalas på en biograf. Ungarna ska se The Grinch, så det kan ju bli spännande… Men filmen börjar 10.00am, kräver duschning och transport, så jag borde lägga mig nu.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna