VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Luftslott.

Dagen gick faktiskt över förväntan efter att ha varit uppe med någon magtjosan halva natten och sedan ensam behöva ta hand om två livliga barn hela dagen. 

Lär min dotter om luftslott.

Lär min dotter om luftslott.

Jag ringde till B’s refluxläkare vid halv åtta och ställde in vårt appointment, det hade bara inte gått. Lite småjobbigt eftersom vi väntat på detta i ett halvår, men vad kan man göra. Därefter har det blivit okristligt mycket iPad för B, men det får man faktiskt lov till när man inte klarar mycket annat. 

En fin pöjk!

En fin pöjk!

Jag har hur som helst mått bättre idag och tur är väl det, för imorgon måste jag tillbaka till jobbet. Vi har så himla mycket att göra nu innan jul. 

Bortse från sjuklingen i hörnet. Men min man ser ju väldigt trevlig ut. Har som vanligt dragit längsta strået med fint hotell och pool i KL, medan det här hemma inte är mycket lyx just nu.

Bortse från sjuklingen i hörnet. Men min man ser ju väldigt trevlig ut. Han har som vanligt dragit längsta strået med fint hotell och pool i KL, medan det här hemma inte är mycket lyx alls just nu.

Nu ska jag försöka ta en tidig kväll och sova bort det här skitet. Jag har fått nog av O’s dagissjukor som dras hem och som mitt underpresterande immunförsvar inte klarar av.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna