VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Min väska är en hund?

Vi har överlevt dagen!

Som tur var så gick inte T’s flyg till KL förrän klockan ett, så han hade tid att hjälpa mig med ungarna och frukosten imorse. Han körde oss till och med till dagis/tåget för mig, så egentligen kan jag inte klaga. 

Rolig stil. Ser ut som att jag tror att min väska är en hund.

Rolig stil. Ser ut som att jag tror att min väska är en hund.

Jag är skitstressad på jobbet, så det är inte helt ultimat att jag har fyra jobbdagar i rad nu då jag måste gå tidigare (4.50pm, istället för 5.30pm) för att hinna hämta på två dagis, när jag egentligen borde jobba över. Men men, jag är ju inte den enda i världen som har problem med vardagspusslet (Va? inte!!?). 

En liten tomte häromdagen.

En liten tomte häromdagen.

O mådde i alla fall bättre igår eftermiddag och verkade bara lite extra trött. Vi funderar på om han bara hade en reaktion mot komjölk, då han inte riktigt har testat det ”rent” innan. Så han var på dagis idag och det hade gått hur bra som helst. Tur för mig.

B vill inte vara med på kort, men har målat en fin teckning till sin pappa.

B vill inte vara med på kort, men har målat en fin teckning till sin pappa. Den fick jag gärna ta kort på!

Det är inte ofta jag kan ärligt säga det, men vi har haft en mysig kväll. Det blev inte alls mycket gnäll och bråk och jag vet inte hur jag kunde ha en sådan tur, men bara tackar och bockar. 

Jag har beställt detta tillstånd hela veckan. Så hoppas att bossen i himlen eller marken, eller vart han/hon/den/det än är, lyssnar.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna