VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag älskar elände.

Alltså, herregud! Jag känner mig som en riktig adminperson för tillfället. 

När de till och med kommer och plockar bort växterna från kontoret medan man sitter och jobbar. Då är det tecken på att skeppet håller på att sjunka.

När de till och med kommer och plockar bort växterna från kontoret medan man sitter och jobbar. Då är det tecken på att skeppet håller på att sjunka.

6A130F3C-AA84-4DDB-8776-5DE83924F2B0

Idag på jobbet ringde två personer från dagis uppe i Terrigal, en annan tjej ringde också två gånger från ett doktorskontor dit jag eventuellt skulle gått med min Diastasis och sedan ringde en rörmokare, vilken för övrigt ska komma klockan åtta imorgon bitti. På en lördag. Tur att man har kids så en eventuell sovmorgon ändå är död. Positivt är i alla fall att det verkar finnas ett dagis där båda ungarna kan få plats. Men det är lite längre ifrån där vi vill bo än önskvärt. Plus att jag nu får second thoughts eftersom att jag får för mig att det är ett dåligt dagis när de har plats men ingen annan. Det är så typiskt mig. Aldrig vara nöjd.

Hur cool bild? Byggarna har satt kladdiga handavtryck på fönstret, vilka sedan skuggas på grannens dörr.

Hur cool bild? Byggarna har satt kladdiga handavtryck på fönstret, vilka sedan skuggas på grannens dörr.

Medan jag var på jobbet fick stackars T rodda med julfester på båda barnens dagis. Först gick han till O’s dagis och stannade där en timme och sedan till B’s dito och där var det julsånger och tomte med klapputdelning. Det hade tydligen varit en hit och B hade sjungit högst av alla. 

God mat och en fin text jag hittade på The Gram.

God mat och en fin text jag hittade på The Gram.

67759AC0-33D4-4081-99CA-396C440D8E5C

Nu ikväll åt vi precis jättegott, fläskfilé med typ hasselbackspotatis på sötpotatis, svamp, kale, brysselkål etc. Till det började vi titta på The Sinner med Jessica Biel. T undrar varför vi inte kan titta på något trevligt istället för en massa elände, ha ha. Men jag älskar elände. Man måste ju känna något, annars kan det lika bra få va.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna