VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bankrutt imorgon!

Det har varit en lite konstig dag på något sätt. Saker med bra tanke och upplägg har liksom twistats runt och blivit lite Meh!. 

Är man en gnällig suris trots det här, då får man ju faktiskt skylla sig själv. Det är inte ens något filter.

Är man en gnällig suris trots det här, då får man ju faktiskt skylla sig själv. Det är inte ens något filter.

98EE55AA-03A9-410A-B4D2-5526BA78FD63

Jag gick upp fem imorse igen och gick på morgonpromenad. Men jag fick inte riktigt den där härliga känslan idag, var lite för trött och så valde jag att lyssna på en podd med Annica Östberg om hennes liv, istället för en glad och glättig podd. Det kanske hade någonting med stämningen att göra. 

De vanliga beachbilderna. Gäsp! Ha ha

De vanliga beachbilderna. Gäsp! Ha ha

EA0A0309-E144-449D-9493-2342403BFBFB

Sedan var det busy busy på jobbet. På lunchen så försökte jag catcha upp på lite privata email och vi har fått reda på att det nog är lite knivigare att få dagisplats för båda barnen uppe dit vi ska flytta än vi trott. Det verkar som att de har plats till O, men bara måndag, onsdag, torsdag och fredag. Jag planerar ju att börja jobba heltid. Ska O passa sig själv på tisdagar? Och B får inte alls plats, så vi kanske måste köra på två olika dagis igen. Och dagiset vill ha svar om vi vill ha platsen, men vi vill givetvis först få svar från ett annat dagis ifall båda kan gå där. Det är som att kissa sig själv i ögat.

Nya stora (opersonliga) hus byggs vid stranden i Tamarama.

Nya stora (opersonliga) hus byggs vid stranden i Tamarama.

56F49B74-4255-4C82-95A9-C3FB2C1E8966

Och så nämnde min kollega något jag inte tänkt på, att jag inte har fått det slutgiltiga uppsägningsbrevet ännu. Dvs, de skulle kunna vilja pusha fram mitt sistadatum. Och då blir det svårt ifall vi har sagt upp lägenhet och dagis och allt, samtidigt som jag ju ”måste” stanna där; jag vill ju ha mina sex veckors redundancy pay. Ja, allt bara går i Moment 22.

Och så hoppar vi några timmar till jobbets toalett. Bizniz.

Och så hoppar vi några timmar till jobbets toalett. Bizniz.

41927C55-D323-4517-9436-E276C86EA6AE

Och så ringde syrran och hon kan eventuellt komma i februari, men då blir det just den veckan vi tänkt flytta och sagt att vi vill ha dagis uppe i Terrigal. Så då får vi fixa flytt, eventuellt nytt jobb och allt medan syrran är här. Inte ultimat. 

Dagens frulle.

Dagens frulle.

Efter det gick jag och shoppade. Igen. När man kommer ut från en graviditet, sedan en gravidkropp som börjar hitta tillbaka, samtidigt som man jobbar mitt inne i city- då går det bara inte att gå förbi affärerna och kläderna. Klänning, kjol och sandaler blev det idag.

Bankrutt blir det imorgon.

/ CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna