VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jäkla surkärring!

När klockan var halv tio hade vi redan varit uppe i så många timmar, ätit frukost och lekt, så vi gick bara rakt ut till bussen och åkte in till Bondi Junction. 

Det ser lite ut som att B svävar här, tycker jag.

Det ser lite ut som att B svävar här, tycker jag.

A6035B71-CEA4-430E-B404-6741E5356172

Jag hade fått för mig att jag ville ha en våg som funkar. Den vi har nu är en sådan som man ställer in nollan själv på och jag tror inte att den är så himla exakt direkt. Behöver man en våg, tänker man kanske? Ja och nej. Inte om man obsessar över sin vikt. Men jag äter ju hälsosamt fortfarande och försöker gå ner några kilon till. Detta av flera anledningar, men framförallt för att mina gamla kläder ska passa samt för att jag funderar på om jag ska behöva operera min Diastasis (magmuskelseparation) eller inte. Om jag ska göra det så vill jag veta att jag har gjort allt jag kan (sjukgymnastövningar för att stärka bålen, tappa lite av magfett för att se om det påverkar diastasisen rent utseendemässigt etc.). Ja ja, lång historia om en digital våg, som jag köpte på Target. 

Lekande barn gillad inte av surkärringar.

Lekande barn gillas inte av surkärringar med fula byxor och fotriktiga skor.

C4F3A30B-FC9F-4E0C-8EDF-BAC3261DF1A2

Vi gick även en gång till till Pottery Barn och denna gången köpte vi en julduk och en liten julgran i plåt att ha på bordet. Jag är så himla mysjulboande för tillfället. Vi ska pynta i helgen är tanken. Dessutom lyckades jag med konststycket att prova en klänning och tre kjolar medan O skrek i vagnen utanför provrummet och B sprang runt och busade med en kille som jobbade i butiken. Men jag köpte en del fina grejer, så det fick vara värt det.

Lite häng med kompisar i parken. O blev först lite rädd för hunden, men sedan lekte han med den och bollen och hade hur kul som helst.

Lite häng med kompisar i parken. O blev först lite rädd för hunden, men sedan lekte han med den och bollen och hade hur kul som helst. Parken ser lite knarkig ut på bilderna, men vi är inte så knarkiga. 

6BC35F8E-6D05-4B4A-B134-CB6E5F947C40

Direkt från köpcentret tog vi bussen till doktorn här i Bronte, längre bort på gatan.  Trots att jag ringde först för att fråga ifall hon var i tid så fick vi vänta en timme. B och O lekte ganska fint i väntrummet (tycker jag det får räknas som i alla fall), men efter ett tag bytte en kvinna plats och sa att hon minsann hade fått nog! Jäkla surkärring! Skulle vara intressant att veta vad hon tyckte att barnen skulle göra i en timme i ett litet väntrum. Alltså, jag fattar att ungar är jäkligt irriterande ibland, men man måste ju ändå ha respekt för varandra. Vi måste ju också få finnas.

I alla fall så fick O klartecken att gå tillbaka till dagis efter sin Hand, foot & mouth och jag fick ett referral till en kirurg som jag ska diskutera just min Diastasis med. Han är specialist på cancer, så jag känner mig inte riktigt värdig, men jag har faktiskt ont och jag upplever att min IBS blivit värre av mellanrummet.

Hem för lunch och vila och sedan mötte vi upp grannarna I och V med hunden Teo för öl/sparkling coconut water för mig i parken över gatan. Vi har inte sett dem på så länge trots att vi bor i samma hus, så det var trevligt med en catch up.

Men nu blir det sängen!

/CC


Kommentarer


  1. torsten 4 december, 2018 on 18:31 Svara

    Kan du inte skriva ett inlägg där du beskriver din diet. Vad du äter, varför, slutmål osv…

    Kanske även några menyförslag ibland, vore trevligt.

    Jag bantar själv sedan 6 veckor men har endast gått ner 3 kg. Kör 5:2 men det går långsamt.

    T.

    • sydneymamman 5 december, 2018 on 12:47 Svara

      Hej Torsten,
      Jo, men det skulle jag absolut kunna göra! Jag är ju långt ifrån någon expert, men kan visst dela med mig av hur jag gör och tänker.
      Kul förslag!
      Jag blir alltid förundrad och imponerad av er som orkar med 5:2 då jag själv inte klarar av att gå hungrig. Men jag vet många som har fått bra resultat av den metoden. Och du, 3 kg är ju bra! Så kämpa på!
      Xx C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna