VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lösa grunder.

Idag skrev jag till Directorn på B’s dagis och tackade nej till den platsen O blivit erbjuden där från och med mitten på januari. Detta är alltså något vi stått i kö för i två år, att få ha barnen på det billigare Councildagiset i Bondi Junction, så att vi har sagt nej nu känns helt sjukt.

Casual Friday.

Casual Friday.

531E1C86-5B2A-46A0-ACA4-318A2F6FF069

Men, vi planerar ju att flytta i februari, så då är det ju hål i huvudet för O att byta dagis i januari. Det är ju bara det att vi inte har någonstans att bo där uppe ännu. Vi har inte dagis för barnen och jag har inget jobb. Så det känns som att vi säger nej till en sådan här efterfrågad plats på ganska lösa grunder. Men det är ju så man måste leva. Våga känna efter vad man vill och så bara köra på rakt in i kaklet. Bära eller brista. Det var ju så vi hamnade i Australien från första början.

Det stod en julkör och sjöng på Martin Place när jag lämnade jobbet.

Det stod en julkör och sjöng på Martin Place när jag lämnade jobbet. Trevligt värre.

781AE7AC-770C-4ABF-BE53-6761095CE930

I övrigt har det varit ännu en lång dag på jobbet. Eftersom jag var hemma sjuk i onsdags och det ju är EOM, var det ganska mycket att göra idag kan man säga. Jag fick även reda på att min närmaste chef och skrivbordsgranne/kompis/kollega har nu fått ett nytt jobb och kommer inte tillbaka efter jul. Grattis till henne! Men kan någon berätta för mig hur vi ska klara oss utan CEO, CFO, Financial Accountants och de flesta andra nästa år? Jag har nio dagar då. I nio dagar klarar jag vad som helst. 

Förutom att vara helledig med barnen, ha ha.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna