VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Svimmade nästan!

Idag hände det något obehagligt. 

Jag var på jobbet och hela dagen har jag känt mig lite smått yr, inte haft någon direkt matlust etc. Så vid halv fem, en timme innan hemgång, ställde jag mig upp för att gå till kopiatorn. Då blev jag totalt snurrig, kallsvettig och kände som om jag skulle svimma eller kräkas. 

Fina peonies köpta igår.

Fina peonies köpta igår.

Precis den sekunden såg jag hur en annan tjej gick ut på toaletten och tänkte konstigt nog att ”Jag tänker inte kräkas framför henne”. Så istället gick jag till soffan i köket och lade mig ner och hyperventilerade. Som tur var kom det ingen och efter ett tag lugnade det ner sig tillräckligt för att jag skulle orka gå tillbaka till min plats och tala om för min chef att jag måste gå hem.

På något konstigt sätt lyckades jag ta mig hem de 40 minuterna med tåg och buss, för att lägga mig direkt i sängen. Och här ligger jag nu. Med må illa- svallningar, magkramper från helvetet och allmänt yr. T har såklart roddat allt med barnen, sådan himla tur att han inte var på resande fot just nu. 

Nu ska jag försöka tvinga i mig en riskaka och sedan sova.

/CC


Kommentarer


 1. Camilla 26 november, 2018 on 19:37 Svara

  Stackare, vidrigt att må illa! 🤢😷
  Hoppas det ”bara” är nåt du ätit, att det går över fort.
  Här har lilla E just klarat av sin första dagismagsjuka, hon var såå dålig 😥
  Kryakrya Kram

  • sydneymamman 27 november, 2018 on 11:12 Svara

   Usch ja, det är så hemskt!
   Jag trodde att man skulle slippa det mesta och den fasade vinterkräksjukan när man flyttade från Sverige, men sjukdomar finns ju tyvärr överallt.
   Stackars er lilla E! Som jag kommer ihåg det mådde man mycket mer illa när man var liten. Det värsta som finns!
   Xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna