VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Borde inte klaga.

Här sitter man i godan ro och håller kväll framför sin serie när B kommer upp, gråtandes och har kissat i sängen. Senast igår tänkte jag på hur skönt det var att vi inte har haft några olyckor på vad som måste vara ett halvår. 

Helt okej lunch. Bara det att äggen var slut, så detta var min frukost. Så kan set gå.

Helt okej lunch. Bara det att äggen var slut, så detta var min frukost. Så kan det gå. 28 grader betyder klänning.

993995CF-019E-4520-8A63-F241C9CA8A3D

Givetvis låg B ikväll i vår säng, där vi till skillnad från hennes egen säng inte har kisslakan. Så nu är täcke, lakan, skyddsmadrass, och bäddmadrass blöta och madrassen täckt med potatismjöl. Jag har bäddat rent till mig i halva sängen, så får T sova inne hos B i enkelsängen. Till råga på allt sover O väldigt oroligt, tror det är fler tänder på gång, och väcker B med sitt gnäll.

Granen är färdig! Nu är det jul igen.

Granen är färdig! Nu är det jul igen.

89B5CC9E-3478-4E22-A0A5-D9D24A8D3927

Jorå, det går bra nu. Fast det gör det, egentligen, jag känner att det är mycket man har att vara tacksam över nu. Och jag ligger ensam i nya lakan i en King size. Inte i en enkelsäng med en sparkande fyraåring. Det är inte jag som borde klaga.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna