VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Saknar låtsasvärlden.

Dagar som idag lever jag på. 

Solen lyste in genom fönstret när jag vaknade och T hade av någon anledning vett att gå upp halv sju när barnen vaknade och lät mig ligga kvar i sängen till nio! Jag somnade ju inte om, det går bara inte, men jag låg och tänkte, läste och kollade mobilen. 

Ha ha, alltså, kan jag ge upp på mina sjaskiga frukostbilder already?!

Ha ha, alltså, kan jag ge upp på mina sjaskiga frukostbilder already?!

D0A2E064-88A7-4A0F-8C90-88F172B3263C

När hela familjen kom in och ”väckte” mig för att frukosten var klar blev det lite mys och efter vi ätit gjorde jag och barnen oss iordning och promenerade bort till gymmet. Det var varmt i solen och att gå en halvtimme en väg med tandemvagnen är ganska jobbigt, måste jag säga. Men det blir en bra uppvärmning innan gym och sedan bra att mjuka upp sig efter passet också. 

Just i stunden tyckte jag att ljuset framhävde mina muskler. Men nu, not so much. Ha ha

Just i stunden tyckte jag att ljuset framhävde mina muskler. Men nu, not so much. Ha ha

69E79F7E-8058-4F65-9C6F-0D01B3947D65

Jag körde mest rehabövningar och axlar/armar och sedan fick jag skynda mig på då gymdagiset stänger klockan ett och tiden bara hade runnit iväg. Jag plockade upp två glada barn som hade haft det roligt och så gick vi till T2 och köpte mitt favoritte och till Cotton On Kids och köpte ett par shorts till lilleman. Blir så irriterad då inga shorts han har sitter bra eller passar ordentligt. 

Liten unge, stoooor macka.

Liten unge, stoooor macka. Och mina rullar var betydligt godare än vad de ser ut.

6C291C6C-B1BA-45A4-AC34-0E42D066B936

Vi passade på att äta lunch i food courten, jag åt olika rice paper rolls och ungarna fick det de älskar mest, macka med smör. Ibland orkar man bara inte bråka och då får det bli det lättaste. Jag kan vara Mother Of the Year en annan dag.

Ungarna fick leka lite också för att göra av med energi.

Ungarna fick leka lite på innelekplatsen i köpcentret också för att göra av med energi.

Nu fortsatte vi precis med danska ”Follow the Money” och så ska jag gå och lägga mig och läsa lite i min bok, saknar den enkla låtsasvärlden. 

/CC


Kommentarer


  1. Camilla 20 november, 2018 on 21:39 Svara

    Det första jag tänkte på var: Shit va snygga armar! (Eller förresten, shit va mycket godare hennes frukostar såg ut när det var lyxiga mackor?) Bra jobbat att orka iväg till gymmet!
    Här låg det ett tunt lager snö på bilen i morse, fuktigt, mörkt och rått.
    Så här års (här hemma) gör det inget att tiden går fort..
    Kramkram

    • sydneymamman 21 november, 2018 on 13:39 Svara

      Ha ha ha!! Så rätt, det var mer fotovänligt förr! Men jag är en sådan människa att har jag väl börjat med en rutin, så fortsätter jag. I detta fall rutinen att ta kort på frukost.
      Gymmet, eller snarare gymdagis, är verkligen det som gör att jag orkar på mina mammadagar. En dryg timme själv, med hög musik i öronen är guld!
      Usch och fy! Det är ju ingen hemlighet att det mörka och kyliga är det jag inte gillar med vårat annars så underbara land. Men ni får i alla fall julkänsla, det är mer än vad man kan säga här. Ja ja, allt behöver väl ha sin tid. Xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna