VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Äta snigel och dö?

Trött och lite omotiverad känner jag mig idag. Det har blivit alldeles för lite sömn på sistone, 6,5 timme funkar inte för mig i längden. Och med dålig sömn kommer dåliga dagar. Fast så himla dåligt är det ändå inte!

Morgonlekar.

Morgonlekar.

Jag längtar till gymmet, så imorgon får det bli gym och gymdagis på morgonen. Hoppas att det finns plats för de små bara, för jag har inte bokat ännu. 

Ibland klär man sig som en tonåring och ibland som en gammal tant. Idag blev det det senare. Man är ju trots allt 38 nu.

Ibland klär man sig som en tonåring och ibland som en gammal tant. Idag blev det det senare. Man är ju trots allt 38 nu.

Annars sitter jag mest och tittar vad vi ska köpa på Black Friday. Jag ser det här med White Monday här och där och jag håller med om att man ju inte behöver gå totalt berserk, men det är ju också så att om man (som vi) har planerat att köpa vissa dyra saker (dator/kitchenaid) så vore man ju ganska dum om man inte passar på när det är superrea. Ska bara bestämma färg på min kitchenaid. Svårt val…

Dagen började solig, men sedan smälte byggnader in i himlen.

Dagen började solig, men sedan smälte byggnader in i himlen.

I övrigt kan jag inte släppa nyheten om killen som åt en snigel för åtta år sedan i ett vad med sina vänner, men som drog på sig rat lungworm och blev förlamad. Han har tydligen dött nu av sina skador. Så ät inte sniglar! Fast escargot brukar ju vara lugnt, man ska nog bara se till att äta snobbiga sniglar. Gud vad jag ramblar.

Nu ska jag försöka lägga mig i tid för en gångs skull, så jag slipper sitta här och klaga på trötthet även imorgon. Det orkar ju ingen med.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna