VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min pojke fyller ett!

Det är O’s födelsedag idag och han är alltså ett år gammal! Jag vet att alla säger att tiden med barn går så snabbt, men det jag undrar är hur året med B kändes dubbelt så långt som detta år gjort. Allt var svårare då, jag mådde sämre då etc., antagligen beror det på det.

Grattis O!

Grattis O!

Vi lyckades i alla fall komma upp och fixa iordning frukostbrickan och allt innan O vaknade till helt, så vi kom in sjungandes med tårta, presenter och tända ljus för en mycket förvånad pojke. Men han gillade det, det såg man. Han åt tårta medan B drog upp omslagspappret på hans presenter och han började direkt leka med nyckelpigan man ska sitta på och så småningom även med lastbilen och lade klossar han fick i flaket och tömde ut gång på gång. Trehjulingen gav vi nu ikväll istället, tillsammans med en bok som vi hade tappat bort, men hittade igen under vagnen. O älskade den då den handlar om djur och har massa flikar och grejer.

EF782C6A-7309-47C1-891C-72E3FBF1BBC1 3F50E067-E207-4FAA-9B3B-DC86CDDC130A

Annars har vi alla varit på jobb och dagis idag, så jag har lite dåligt samvete för att vi inte har kunnat vara tillsammans så mycket för att fira. Men sånt är livet och vi får väl fira mer i helgen. O har dock varit glad, ätit god mat och tårta, lekt mycket (mest med ballongerna) och fått många pussar och kramar samt gratulationer från familj och vänner hemma och här. Så det är ju inte kattskit. 

Frukostfirande.

Frukostfirande.

Nu är det dags att knyta sig, jag har min andra pilateslektion imorgon klockan nio och troligtvis en fyraåring som väcker mig kvart i sex. 

/ CC


Kommentarer


  1. Camilla 16 november, 2018 on 18:42 Svara

    Stort grattis till fina O i efterskott! Detta året måste gått riktigt fort, som sagt..
    Så kul det låter med syster på besök så småningom, hoppas planerna går i lås!
    Kramkram

    • sydneymamman 17 november, 2018 on 13:25 Svara

      Tack tack, säger O! (Om han kunde prata;))
      Ja!! Jag hoppas verkligen att syrran kan komma hit, det hade verkligen varit en sådan där grej man kommer ihåg hela livet.
      Hoppas allt är bra med dig!
      Xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna