VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rumptelefon.

Jag bestämde att nu får det bannemig vara dags för lite me-time, så jag väntade på att T skulle komma hem från möten och så tog jag sexbussen (här hade kunnat följa minst fem olika pappaskämt, men just idag orkar jag inte ens med ett enda) till Bondi Junction för att gå på ensambio.

Hej surpuppa!

Hej surpuppa!

Den enda filmen som gick och tilltalade mig lite var A small Favour med Blake Lively. Den var helt okej faktiskt. Hon är ju en amazon, den där kvinnan. Dock hade jag lite svårt att koncentrera mig för jag var inte helt säker på vart min telefon var. Jag misstänkte att min stolsgranne satt på den, och det visade sig vara fallet. Hur hade min telefon kommit under hennes rumpa, kan man då fråga sig? Jo, jag hade brett ut mig med paraply, väska etc. i stolen bredvid min eftersom att den var tom. Men när filmen börjat kom två tjejer i mörkret och jag bara rafsade åt mig mina grejer. När jag kollade efter ett tag så hittade jag inte telefonen, så jag satt och undrade lite om man kan sitta på en telefon utan att känna det eller om hon kanske stoppat in den i sin ficka för att sno den.

Ifall det var någon som var förtvivlad över att inte veta vad jag åt till frukost imorse. Detta var det:

Ifall det var någon som var förtvivlad över att inte veta vad jag åt till frukost imorse. Detta var det:

Dock, när filmen var slut och hon reste sig upp så såg jag hur något blänkte till och där var den! Slutet gott, allting gott. Gott var det för övrigt också med mina M&M’s. Sedan åkte jag hem igen och fick höra av T att jag var så sur. Mmmm, kanske för att leksaker, en soppåse, B’s ryggsäck etc. låg kvar smack mitt där de lagts när alla kom hem tidigare på kvällen. Varför ta undan nu när mamma kan göra det senare? Gah. Eller så håller jag på att få tillbaka min mens. Har ju slutat att amma, så den dagen kommer väl snart. Livet leker. Men skönt med lite egentid hur som helst. Rumptelefon eller ej.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna