VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ett nytt problem.

Jag har nyligen, helt ofrivilligt, blivit introducerad till ett nytt problem. Om man inte är där så tänker man inte på det. Om man är där, kan man inte tänka på något annat. Jag pratar om när ens partner snarkar. 

O är hemma med feber idag igen.

O är hemma med feber idag igen.

T har varit förkyld i pretty much 3-4 veckor och han är väldigt rosslig i bröstet och täppt i näsan. Normalt snarkar han inte, men dessa tre sista nätter har varit ett stort skämt! Jag blir förvånad om inte grannarna hör honom, så pass illa är det. Och för att göra saker värre så förstår inte T’s hjärna att man kan andas med öppen mun när näsan är otherwise engaged. Just det fenomenet har jag märkt vid tidigare tillfällen om han råkat snarka och jag har hållit för hans näsa för att få honom att sluta. Det har då gått lite obehagligt lång tid som han faktiskt inte andas alls och jag har fascinerat insett att han eventuellt skulle gå att ta död på på detta vis, men sedan släppt såklart, varpå han kippat efter andan och börjat snarka igen. Praktiskt ändå att veta hur man lättast tar död på sin partner. Jag skojar inte alls, btw.

Mr. Pole Dancer.

Mr. Pole Dancer.

48BB65BA-0A2A-4D56-B792-53476C4F15BA

Hur som helst, jag håller varje natt på att bli totalt galen! Det går bara inte att sova med ett godståg i en torktumlare med traktormotor bredvid sig. Och såklart har B börjat komma in i vår säng mitt i natten igen och ligger och kastar sig fram och tillbaka. Alla väcker mamma-tävling, verkar det som. Mamma väcker ingen. 

Nä, fy katten för snarkpellar. Det måste vara i klass med tinnitus (kanske inte riktigt, CC… Men ändå). 

Han får flytta ut på balkongen tills andningen blir normal igen. 

/CC


Annons

Kommentarer


  1. Camilla 10 oktober, 2018 on 14:21 Svara

    Åå, tycker mycket synd om dig! Jag lever med en snarkare, har varit beredd att döda honom, på riktigt. Spelade in hans snark med min första mob med sån funktion för x antal år sen, som bevis. Blev lika vansinnig av att lyssna på inspeln, som jag var varje natt. Nu har jag eget rum, sover som en stock jämförelsevis, och vi umgås som vanligt när vi är vakna😂 Be strong❣️

    • sydneymamman 11 oktober, 2018 on 13:55 Svara

      Men herregud, din stackare!! Varför pratas det inte mer om detta? Eller det kanske det görs, bara att jag har råkat missa det. Här hos oss börjar det redan bli bättre som tur är. Så jag har verkligen ingen rätt att klaga! Sov så gott!😉 xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna