VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tillfälligheter.

T är iväg på fotokurs som vanligt varannan tisdag och jag sitter och käkar toast och tittar på Ex On the Beach. På något konstigt sätt har ungarna varit tysta i sina sängar sedan klockan åtta. De vaknar väl när som helst… CC är optimist som vanligt.

B hittar dockor i träden.

B hittar dockor i träden.

74D21EDC-81C1-479D-ACC1-ABFDC79A2E5C

O hade fortfarande feber ikväll, så han kommer att få vara hemma från dagis imorgon. Men vi gick ut en runda i det som till sist blev lite sol idag. En lite sjuk grej var att det i flera dagar legat ett handskrivet brev nere på postlådorna utanför vår entré. Jag har inte riktigt tittat på det eller tänkt på det närmare. Men idag tog min snälla T upp kuvertet och tänkte skicka tillbaka det till avsändaren, vilken visade sig vara i Holland. Av en ren tillfällighet tittade jag på det och såg att namnet var ett ganska ovanligt, O’Neill. 

När blir man för gammal för att ta selfies? För 10 år sedan, troligtvis.

När blir man för gammal för att ta selfies? För 10 år sedan, troligtvis.

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.056816860041346118,"customExposureMode":0,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

Förra veckan träffade jag och barnen en tjej på stranden som hette så i förnamn. Jag skrev till och med om henne här eftersom jag fick lite av en girl crush. Men på kuvertet kunde man inte riktigt avgöra om det var som förnamn eller efternamn. Men jag tog kort och messade min nyfunna vän och hon kom tillbaka med att det faktiskt var till henne, från en farmor eller mormor i Holland. Ha ha, sådana tillfälligheter. För en dryg vecka sedan hade vi bara skickat tillbaka kuvertet och inte tänkt mer på det. Men nu så ska jag droppa av det hos henne imorgon. 

B samlar på skatter. Bland annat någons gamla klubbpinne från gatan. Fresh.

B samlar på skatter. Bland annat någons gamla klubbpinne från gatan. Fresh.

98A79C7D-5DFD-43CF-A548-B73094D61291

Annat än det så sa B imorse ”Jag ska inte göra ett skit!”, som svar på vad hon ville göra idag. Både T och jag blev jätteförvånade och frågade vart hon hade lärt sig sådana uttryck. ”Det är från en väldigt gammal man, nämligen min farfar.” Ha ha, ibland undrar man ju vad som pågår i det lilla huvudet. Farfar har definitivt inte sagt något sådant. 

Troligtvis är det väl undertecknad själv som gjort det. 

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna