VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mindfulness eller något.

Klockan är halv fem och jag vaknade av regnet utanför fönstret. Det låter som att byggarna (de som bygger om våra balkonger) har lämnat någon plåt eller dylikt utanför och regnet dunkar mot denna och ger ifrån sig ett onaturligt högt ljud. Jag inser väl i och för sig att en människa borde kunna somna om trots ljud som detta. Kanske borde jag börja med yoga eller mindfulness eller något för att kunna gå in mer i huvudet och lugnet. 

Bild från gårdagen.

Bild från gårdagen.

Och när man väl är vaken börjar tankarna att mala. Vart ska vi bo? Vad ska jag jobba med? Vad VILL jag med mitt liv? Hur kan man inte veta vad man vill? Jag vet ganska mycket vad jag INTE vill, så det är kanske där man får börja. Men nu ska jag vara lite schyst mot mig själv. Jag fick reda på min nya jobbsituation (snarare min icke-jobbsituation) igår, så det kanske inte är så konstigt att jag inte figurerat ut allting ännu. 

Jag vaknade i alla fall med ett meddelande från B’s kompis mamma. Hon har fått öroninflammation, vilket betyder att vi inte kan komma till dem idag som planerat. Det var tråkigt. B hade sett så mycket fram emot att få leka med sin bästis, de har inte setts sedan innan vi åkte till Sverige. Dessutom ska rörmokaren komma och fixa klart toaletten halva dagen, så det hade varit bra att hänga någon annanstans ifall man behöver kissa eller mer. 

Frulle of the day.

Frulle of the day.

Jag kanske borde dra med ungarna och gå till gymmet/gymdagis istället. Ifall det finns plats. Tveksamt på en torsdag. Gah, typiskt att våra andra Bondivänner flyttat till Seattle, annars hade vi kunnat våldgästa dem som vi brukar. Ja ja, det löser sig det med. 

Nu ska jag kissa och sedan försöka vila en halvtimme till innan ungarna vaknar. 

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna