VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kan man bo så?!

Jag har haft en väldigt bra natt och sov i ett svep från tio igår kväll till klockan sex imorse. Tack för det, Televerket! Eller, ”Tack If!” kanske dagens ungdom skulle säga. 

Snabb frukost, men ser ju ändå lyxig ut. Och så mango!

Snabb frukost, men ser ju ändå lyxig ut. Och så mango!

23E7A79E-6E94-426C-B770-CDAB371F3222

Vi var tvungna att hinna upp och duscha och fixa alla toalettbestyr innan halv nio, för då skulle killarna komma för att byta ut våra badrumsmöbler och titta på vår läckande toalett. Så det blev en snabb frukost, dusch och så har jag tömt alla badrumsskåpen så att de kan bytas ut. 

Real life. Men skulle visa hur skåpet sett ut de dryga två år vi bott här. Samt rosten på spegeln. Inte okej. Men sedan är Oz väldigt annorlunda mot Sverige på sånt här.

Real life. Skulle visa hur skåpet sett ut de dryga två år vi bott här. Samt rosten på spegeln. Inte okej. Men sedan är Oz väldigt annorlunda mot Sverige på sånt här.

18C1CA27-BC38-4403-8CFD-61C64DDBE008

T är och kör B till dagis. Hon har News Day idag och då ska hon visa bilder från när vi var på älgsafari i Sverige. Exotisch! Hon var väldigt exalterad över att få berätta för sina vänner.

Måste visa maten sedan igår kväll. Mums! Och så tittade vi på första avsnittet av Greyzone. Bra!

Måste visa maten sedan igår kväll. Mums! Och så tittade vi på första avsnittet av Greyzone. Bra!

Vi ska snart göra oss iordning för att åka till O’s dagis och en halvtimme där för orientation. Bara det att jag känner mig så kissnödig hela tiden. Det är ju precis så det blir när man inte får lov att kissa. Gah! Får kissa på dagis. 

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna