VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kunde gått illa!

Ungefär så här kan man beskriva dagen:

Skitdålig natt med knappt fyra timmars lappad sömn och där jag vaknade av att B skrek ”Jag har bajsat!” klockan 6.30am. Det var bara att gå upp och fixa frukost.

Frukost och senare, fika.

Frukost och senare, fika.

Tyvärr hanns inte boken med mycket alls. Den verkar lovande.

Tyvärr hanns inte boken med mycket alls. Den verkar lovande.

Senare fick jag som tur var vila i en dryg timme, vilket gjorde mig till mer av en människa. Efter lunchen åkte vi och badade och här började the craziness. Vi var tvungna att åka i två bilar för att få plats och syrrans man hade kört fram deras bil medan han hjälpte B sätta på bältet i den andra bilens baksäte. 

Baddags.

Baddags.

Helt plötsligt ropar syrrans ungar som är på väg in i den andra bilen ”Hjälp pappa, den rullar!”. Mycket riktigt, bilen har börjat rulla iväg på grusvägen och vi skriker åt ungarna att hoppa bort medan syrrans man sprintar till bilen och hoppar in i framsätet och räddar sitsen. Den yngsta tjejen hade instinktivt försökt hålla kvar i bilen för att försöka stanna den, så det var rena turen att det gick bra. Bilen hade alltså stått stilla på vad som verkar vara en platt väg, men utan handbroms och när flickorna satt sig däri fick den väl momentum och började röra sig. Jag tror vi alla hade hjärtklappning ett tag efteråt. 

32A3D163-9EB5-48FA-8139-05BC00A913E0

Väl framme vid badets parkering och när vi hade börjat gå mot vattnet så kom en okänd kvinna och frågade om det var vi som gått iväg med bildörren fortfarande på vid gavel. Japp. Såklart. Det var yours truly. Fast syrran hade glömt låsa bilen ändå (hon hade nycklarna), så det var inte bara jag som var lite disträ. Hrmmm. Skylla ifrån sig, lite kanske.

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":-0.062488512196813062,"customExposureMode":0,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

Ännu en kväll är klockan över elva när vi har ätit klart och lagt alla ungar. Vi behöver fler timmar på dygnet. Eller, det enda jag behöver är faktiskt fler sovtimmar på dygnet. Ska det vara för mycket begärt?

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna