VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte för allas öron.

Idag skulle vi iväg och fika på något mysigt ställe som pappa hade koll på, men som tur var gick vi online för att titta när de stängde och då visade det sig att de inte har öppet alls på tisdagar. Fail. Fast bra ändå att vi fick veta innan vi packade in alla i bilen för att åka iväg. Det fick bli fika hemma istället.

Min lilla virvelvind.

Min lilla virvelvind.

C825D12B-9C6F-46A9-B8EF-545DC9FC4A60

När pappa kom in i uterummet där jag dukat upp nämnda fika tog han upp min uppslagna bok som jag påbörjat idag och började titta. ”Vad är det här för en?” Så börjar han skumma igenom lite. Det är bara det att uppslaget råkar vara på en ganska ingående och juicy sexscen där den kvinnliga huvudpersonen sitter på en mans ansikte och beskriver ingående hur det känns och vad som händer. Needless to say, detta är inget jag känner för att dela med min pappa, särskilt inte framför min dotter som också sitter där, så jag sliter boken ur hans händer och mumlar sanningsenligt ”Det är den sista boken i en triologi, inget du skulle gilla”. Pappa ser lite förbryllad ut när han sitter där med händerna kvar i samma bokhållarställning, men jag räddas av kakorna. Inga fler frågor följde. Kakor kan man lita på.

Fika till räddning!

Fika till räddning!

C0B2D6DB-50C4-4BA4-A17B-134C719E47D1

Idag har det varit varmt! Inte roligt varmt ens, särskilt när jag har en liten O på mig konstant som ett extra svettigt element. Påminner mycket om hemma i Sydney faktiskt, men utan värmefläktar och havssvalka.

Porrboken. En ganska bra serie böcker faktiskt.

Porrboken. En ganska bra serie böcker faktiskt.

Mamma och pappa åkte för att fylla på sina TBE-vaccinationer idag och passade på att fråga om vi borde vaccinera oss också. Det tyckte han (denna han var tydligen en stilig ung, svarthårig man som mamma pratade lite extra glatt om), så imorgon ska jag och B åka och få spruta också. B var kanske inte helglad åt nyheten, men det löser sig nog. Hon är en tuff tjej! Själv är jag mest nyfiken på den svarthårige mannen.

Lille O som är O så go’!

Lille O som är O så go’! (Herregud, är jag 75 och älskar dansband och tubsockor?)

Nu rinner jag snart iväg, måste lämpa O i sin säng och gå ner i källaren, vilken är betydligt svalare faktiskt. CC som vätska känns inte så användbar. Fast stryk det, man kanske har mer nytta av mig om man kan dricka mig ifall man är törstig. Undra hur jag smakar. Ok, nu blir jag konstig här, glömde koppla bort fingrarna från min trötta varelse. Det ska jag göra nu. Hej.

/CC 


Kommentarer


  1. Camilla 18 juli, 2018 on 20:15 Svara

    Åå gud va hemskt, tycker fortf det är pinsamt att se sexscener på tv ihop med fassan??‍♀️
    Mvh 45+?

    • sydneymamman 18 juli, 2018 on 22:40 Svara

      Ha ha, vet vad du menar, blir nog aldrig ok!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna