VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Födelsedag- på låtsas.

Idag hade vi bestämt att vi skulle fira B’s födelsedag. Hon fyllde ju fyra år den 5:e juni, men i och med att mamma och pappa inte kunde vara med då (landsskillnad), så ville mamma baka tårta till idag istället. 

Firande av B’s födelsedag. En månad och lite för sent.

Firande av B’s födelsedag. En månad och lite för sent.

A34D16DD-3234-48B4-A916-4DEF5B05AEFC

B var jätteexalterad och jag fick noga och flera gånger berätta att det inte skulle bli uppvaktning på sängen eller paket, för allt det gjorde vi på hennes födelsedag. Hon var okej med det. Så efter frukost och fix fick jag O att somna och så sjöng vi för B som redan satt sig på utemöblerna när vi kom gåendes ut och sjöng Ja må hon leva. Bara det att vinden hade blåst upp och släckte hela tiden de fyra ljusen på tårtan. Så vi fick gå tillbaka och tända ljusen i uterummet istället, sjunga Happy Birthday och B fick blåsa ut ljusen. Då kunde vi gå ut och sätta oss igen. Viktigt det där med detaljerna. 

Firande i mönsterlandet. Olika mönster. Överallt.

Firande i mönsterlandet. Olika mönster. Överallt.

94A43E5A-B366-447A-9020-464445C2E013

Annars längtar jag redan lite efter min man (sambo/pojkvän what ever). Mycket för att jag behöver hans hjälp med barnen för att inte åldras 10000000 år dessa veckor. Vi pratade imorse och B saknar honom väldigt mycket också. Han har aldrig varit borta så här länge förut, 5 veckor. Men vi har det bra och han har det bra, så det får gå. Skönt för honom med egentid, tänker jag. Samt att jag ligger på plussidan sedan när det gäller barnhantering.

Första fången B badar vattenspridare. Hon vägrade vara naken- varför? Vet ej. Och så henne nyvaken.

Första gången B badar vattenspridare. Hon vägrade vara naken- varför? Vet ej. Och så henne nyvaken. Det bästa.

3729EFDB-DF3F-4D0D-A176-86F69DBB0002

Jag har också blivit ganska besatt av svenska tv-program. Det är så mysigt att de har svensk reklam och ja, pratar svenska, ha ha. Vill titta på tv varje kväll. Men det funkar inte riktigt med tanke på mina två rascals. Ska dock se några väl valda gobitar närmsta veckorna. 

Bakar foccachia med morfar. Nej, jag vet inte hur det stavas och orkar inte googla...

Bakar foccachia med morfar. Nej, jag vet inte hur det stavas och orkar inte googla… 

Men nu är det dags att försöka få två ovilliga ungar isäng. Avskyr sådant. Om det inte var för att de väcker mig hela tiden hade de kunnat få sova bäst de vill, ha ha.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna