VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Partäj?

Man kommer väldigt lätt in i lantlunken här borta. Mammas och pappas hus ligger en halvtimme från Uppsala, på grusvägar bland hästar och åkrar. Det är väldigt mysigt, men också väldigt lugnt.

På fem minuter gjorde syrran de finaste flätorna hon någonsin haft. B var så glad. Sen ville hon ta ut dem.

På fem minuter gjorde syrran de finaste flätorna denna damen någonsin haft. B var så glad. Sen ville hon ta ut dem.

E7BF4612-61E0-4906-8EEF-B66D974AD402

Idag har vi mest passat på att umgås med min syster innan hon blev skjutsad till Arlanda för att åka vidare till Porto i Portugal. Innan dess åt vi pannkakslunch med vaniljglass och jordgubbar, vilka B och morfar varit på självplock imorse och fixat. B hade bestämt sig för att inte äta en enda gubbe förrän hinken var full. Jag vet inte varför, men ganska starkt av en fyraåring att bestämma sig och sedan hålla det, tycker jag i alla fall.

O lever livet.

O lever livet.

E511AA56-95A3-4012-B513-E4429EA199E6

O sov länge på eftermiddagen så jag fick till och med tid att läsa min bok och det har inte hänt sedan vi åkte hemifrån för mer än tre veckor sedan. Även fast jag har hela min familj runt mig så känns det att inte T är här nu, för man är ju så samspelta och tar hand om det som behövs tillsammans, inget snack. 

Syrran och jag på promme igår. (Gick inte att ladda upp igår).

Syrran och jag på promme igår. (Gick inte att ladda upp igår).

C295D624-ABFD-4085-BDAF-BD1E11A4D152 45529E1F-68B5-4E6C-873D-C2D119AD8389

Jag pratade just med T faktiskt och han hade något slags flow blandat med jetlag och har varit uppe hela natten hemma i Sydney och redigerat bilder och annat. Så kan man ju göra när ungarna är på andra sidan jorden- partäj!

Här i verkligheten har jag däremot två övertrötta och exalterade ungar som troligtvis också kommer hålla mig uppe hela natten. Partäj? Not so much.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna