VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Torka rumpan med…

Idag har vi bara suttit i bilen.

Vi kom för det första inte iväg förrän tolv, vi siktade på tio, så där började motgångarna. 

Dagens utsikt, timme efter timme.

Dagens utsikt, timme efter timme.

O började skrika i princip direkt eftersom att han just hade sovit och inte alls ville sitta fast i bilbarnstolen längre. Och under dessa skrikigheter försöker jag och pappa kommunicera om vägen, pratar om varandra och åker därmed 45 minuter åt fel håll. Great. 

Herr Missnöjd.

Herr Missnöjd.

Lite senare måste vi stanna urgently för att B ska bajsa. Den enda toan på macken är upptagen och det tar tid. B håller på att göra i byxan så vi springer upp bakom macken till en rastplats där. Bara det att båda toaletterna har slut på toapapper och för en gångs skull som småbarnsmamma har jag varken wipes eller snorpapper i fickorna. Vad gör man? Jag börjar plocka små pappersbitar från golvet, de där små som ramlar när man drar av pappret och man ser tydligt att de inte är använda. Men de räcker inte. Så jag hittar ingen annan lösning än att torka hennes rumpa med mina bröstkuddar. De där man har för mjölk som läcker. B protesterade, men nöden har ingen lag. Ha ha, vilken syn!

Fröken Trött.

Fröken Trött.

Och såklart fanns det ingen tvål, så ner på macken igen och nu var toaletten ledig så att vi kunde tvätta händerna. Bara det att där står pappa med O. Han är blöt genom kläderna då blöjan läckt. Dags att släcka ännu en brand alltså.

Och så där fortsatte det ända tills vi till slut kom fram till mammas och pappas hus lite över elva på kvällen. Nu är klockan kvart i ett och vi har ätit några snabba mackor samt lagt oss och jag ligger som vanligt och ammar O.

Imorgon ska vi hitta på något skoj med ungarna, vi är fyra vuxna på två barn då min syrra är här, så det känns överkomligt.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna