VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

”Lite disträ”.

Idag har vi bara tagit det lugnt och njutit av att vara hem hos mamma och pappa samt att träffa dem och syrran för första gången på två år.

Känslan idag...och allt som oftast. Pappa beskrev igår både mig och T som ”ganska disträ”. Ha ha

Känslan idag…och allt som oftast. Pappa beskrev igår både mig och T som ”ganska disträ”. Ha ha

Vi tog en lång frukost, fikade med flädersaft, kanelbullar och hallonrutor samt hängde i trädgården då det varit fint väder idag igen. Precis som efter tidigare stora resdagar hade O en period idag på cirka fyra- fem timmar då han var övertrött och supergnällig och bara inte ville vara någon annanstans än hopkurad på mitt bröst i famnen. Men han vaknade så fort jag rörde mig det minsta så det slutade med att jag fick sätta honom i Baby Björnen och så gick B, syrran och jag en liten promenad för att titta på hästarna  här borta. Så otroligt varmt var det!

B’s skatter från promenaden. Det ser lite ut som att blomsterriket har kräkts över hela bilden.

B’s skatter från promenaden. Det ser lite ut som att blomsterriket har kräkts över hela bilden.

Vi åt en sen lunch, så nu blir det mackor och jag har beställt lingongrova, nyponproviva och messmör. Lite egendomliga val kanske, men dem står jag för.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna