VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bye bye daddy!

Imorse klockan elva körde T’s pappa honom till tåget i Tomelilla för att han skulle kunna ta sig vidare till flygplatsen i Köpenhamn, Kastrup. Han ska flyga via Doha och har nio timmar på flygplatsen mitt i natten, så lite synd om honom är det ändå. Men så skickar han mess om att han blivit uppgraderad till Business Class. Och han flyger ju själv= filmer och egentid. Och då känner jag att det ändå är jag som ska vara lite avundsjuk på honom.

Dagens O.

Dagens O. Tycker att benet på bild två ser ut som att det är åt fel håll.

A63E268F-0436-49B0-8A49-1248ADB5A71E

När vi hade sagt hej då så blev det i alla fall lunch och fix med alla barnen och på något vis hann klockan bli tre innan jag, pappa, O och B satte oss i bilen för att åka bort tio minuter till vänner som har öppnat ett B&B i en släktgård här borta. Deras två döttrar var där och jag hade aldrig känt igen dem om inte pappa (som träffat dem nyligen) bekräftat att det faktiskt var dem. Men det var väldigt roligt att prata och för B att leka med den enas dotter samt att äta kakor som de själva bakar och säljer i sitt café. 

B äter lunch i sina nya Foppatofflor som farfar köpt.

B äter lunch i sina nya Foppatofflor som farfar köpt.

Imorgon efter vi packat åker jag och barnen så med pappa upp till Uppsala där vi ska hänga i cirka en månad. Det kommer att bli tomt och jobbigt utan T, men tur att jag har föräldrarna som hjälp.

Vi packade upp lådan med inredningsgrejer jag köpt från Le Kiosk. Jag känner mig väldigt nöjd!

Vi packade upp lådan med inredningsgrejer jag köpt från Le Kiosk. Jag känner mig väldigt nöjd!

F1F6C7A2-610A-4FB0-B461-AEBBFB24D0AC D656C429-C009-4964-B0A5-FE0AA3ACE6B7

Lite kommer jag också sakna att gå ner och pilla med Hörnan, men det kommer. Det blir massor av jobb med det när T är tillbaka. 

Nu ska jag försöka vagga O till sömns och sedan joina de andra för middag.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna