VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KL Dag 1- Mycket drama.

Idag har T varit på möten här i KL. Men vi hann först äta hotellfrukost tillsammans och om man känner mig så är hotellfrukostar min favorit. Så även denna gång. När T sedan blev upphämtad av taxi så gick jag och barnen till hotellets lekpark. De har både en utomhus och en inomhus. Där spenderade vi ungefär en timme och B hittade även ett syskonpar att leka med. När vi var klara var vi alla toktrötta och gick upp för att vila.

När vi vaknade beställde vi room service till lunch och medan vi väntade färglade vi i B’s bok vi köpte på planet. Jag åt kyckling med svampsås och ugnsbakade grönsaker och tydligen fick man pommes till, trots att det inte stod på menyn. Det var faktiskt gott. B tog någon kyckling-hot dog, men åt som vanligt försvinnande lite. Hon äter i stort sett bara frukost och sedan små små mål resten av dagen. 

När vi satt och åt kom T precis in, det visade sig att ett av hans möten hade blivit inställda. Så efter maten gick vi alla tillsammans till Petronas Towers, det tog mindre än 10 minuter att gå, men vi var ändå helt överhettade och B hade lyckats välta en skylt och fått utbrott när vi stannade och köpte vatten. Alltid så mycket drama när vi är på gång.

Väl på Petronas Towers stora shoppingcenter blev vi lite, Jaha, vad gör vi nu? Men vi satte oss och drack varsin iste, detta var faktiskt första gången någonsin som jag smakade bubbelte, trots att de säljer den i Sydney också. Det var ganska ovanlig konsistens och smak på de små kulorna (bubblorna), men jag gillade det! Och det gjorde B också, för hon fick smaka några som vi fiskade ur koppen.

Efter lite häng och jobb för T hemma så åkte vi ner till poolen så att B fick bada. B älskar att bada och idag var inget undantag. Hon åkte i vattenrutschbanan 2628557 gånger och när hon kom ner så slängde T henne upp i luften och ut i vattnet. När vi sa att nu får det vara nog för idag blev hon jätteledsen och började gråta. Sen höll hon på att kissa på sig, så då glömde hon att hon var ledsen och arg för badandet. Som sagt, mycket drama.

Nu ligger jag i sängen och ammar O och försöker att inte somna ännu. Room servicen är på väg eftersom vi inte hittat någon restaurang nära som vi är sugna på. Och man kan ju inte somna innan maten…

/CC

(Det fungerar inte att ladda upp bilder idag heller, jag som hade så många! Imorgon är en annan dag.)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna