VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förutfattade meningar.

Jag är helt slut!

Vi har varit i North Bondi hos B’s bästis från gamla dagiset och de har lekt som tokiga i timtals. Vi höll inte på att komma dit eftersom första bussen inte var handikappanpassad, dvs går inte att ta vagnen, och den som kom näst hade mage att bara köra förbi oss. Så till slut fick stackars T köra oss så vi skulle komma fram någon gång. Tycker för övrigt att det är helt sjukt att inte alla bussar är anpassade nu för tiden, men det var bara en parentes. 

Vi äter fortfarande semi-nyttigt.

Vi äter fortfarande semi-nyttigt.

Jag har undrat lite hur det skulle gå att ha lekdejt just med denna flicka eftersom hennes mamma och jag verkar så otroligt olika. Hon är väl den typen man skulle kunna kalla för ”opererad”, med tuttar, läppar, extensions, diverse lyft och så vidare. Missförstå mig inte, det är inget fel med det, men jag har pratat med henne på några kalas också och det har bara inte känts som att vi har samma intressen. Dock så fick jag mina förutfattade meningar i nacken eftersom att vi hade en riktigt trevlig eftermiddag med en hel del intressanta samtal. 

Glad flicka ska iväg till bästis.

Glad flicka ska iväg till bästis. Och så gör pappan en snygg min.

13D7339E-4BCC-4428-BF94-16667CDF8A15

Dagens sämsta var att jag, precis innan vi skulle hem igen, satt på golvet med O bredvid mig på sängen (en barnsäng, så lyckligtvis inte så hög). Han var en bra bit in och låg och tuggade på en leksak. Jag vände huvudet i två sekunder för att säga något och då sa det dunk. Min lilla älskling hade ramlat ner! Lyckligtvis var det heltäckningsmatta och han rullade liksom ut och hamnade på ryggen. Han började skrika och det tog ett tag av kramar innan han lugnade sig, men det verkade inte vara så illa. Men usch och fy vad dåligt man mår! Så klantigt! 

Nu säger T att jag måste komma så att vi kan boka biljetter till Sverige. Bäst att lyda!

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna