VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sexdrömmar.

Var på gymmet idag och sådana dagar är alltid bra dagar! Och O hade varit glad och lugn på gymdagis, så jag fick en dryg timme ostörd i gymmet. Så härligt! Men det allra bästa är att om O klarar att vara ”själv” på gymdagis så kan jag börja gymma mer regelbundet igen. Sedan förstår ju jag också att detta inte betyder att han är lika glad varje gång. Men det gjorde mig i alla fall väldigt lättad. 

Frukost med sötnötter.

Frukost med sötnötter. Lådan med nya soffbordet står fortfarande ouppackad…

6FBACD87-FFDC-422D-BC2E-309D56A111EB 9CC81B0B-AD11-4266-9464-2613FDC3842B

Så för andra dagen i rad har jag promenerat med stora vagnen (aka Tankern) till och från Bondi Junction (25 minuter en väg). För att vara ärlig så är det nästan ett gympass i sig själv. Men vagnen får inte plats på bussen så man får väl bara se det som positivt att man får frisk luft och det är bra att få röra sig säger ju de som vet.

Gym med sushi efteråt.

Gym med sushi efteråt.

168AF43B-373F-4A1B-AFDC-570FCA8F4551

Hur som helst så lyckades båda ungarna somna efter gymdagis och sushi, så när jag kom hem och de fortfarande sov i vagnen så tänkte jag att jag skulle gå till Eugene’s för en te och eventuell kaka, för sovande barn väcker man som bekant inte. Dock kom vår ”balkonggranne” gåendes. Vi har alltså bara pratat från balkong till balkong och detta var första gången vi möttes ”på riktigt”. Han är en Aussie som är så där busigt charmig, jobbar som tradie, brunbränd och gillar öl. Konstig beskrivning, men ändå. Jag har för övrigt haft en sexdröm om honom för ett tag sedan (T vet detta). Och när vi ändå är inne på sexdrömmar, T berättade för några veckor sedan att han för en gångs skull haft en sexdröm. Men han var så besviken, för när han väl hade en våt dröm, så var det med mig i och inte någon annan. Ha ha, han är till och med trogen i sömnen. Hur som helst, balkonggrannen och jag pratade en bra stund och till slut vaknade O, så det blev ingen te och ingen kaka. Lika bra det. 

Syskonlek och dockpicknick.

Syskonlek och dockpicknick.

0AA887E5-7065-4D71-9DA7-4972D8872A35

3FF31AD9-DB21-4D20-88A2-4E115BBFC85B

Nu är det kväll och T gör sig iordning för att åka hemifrån för andra kvällen i rad. Jag orkar ärligt talat inte med bad, middag och läggning med skrik och gnäll idag, men vad har man för val?

Bara att bita ihop. 

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna