VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bästa natten!

Praise the lord! Eller något sådant. För inatt har jag haft den bästa natten sedan O föddes. Eller, nästan den bästa natten på flera år skulle jag vilja påstå. För O sov i sju timmar i rad! Nu gjorde ju inte jag det eftersom att jag gick och lade mig klockan elva, vaknade för att kissa, vaknade någon gång när han rörde sig och så vidare, men jag sov bra förutom det! Så livsomvändande!

Breakfast Club.

Breakfast Club.

F3C90CDC-B7DC-440A-B38C-4880A053DCD1

Därför orkade vi också ta oss till North Bondi idag för att hälsa på E, I och baby T. I och B var så glada att få leka tillsammans för första gången på säkert två månader och jag och E satt och myste och pratade (så gott det nu går med fyra barn runt sig). Men så härligt och energigivande.

B är arg för att hon inte får sitta i stolen.

B är arg för att hon inte får sitta i stolen.

29A95589-545A-4470-8984-C870E9CDD644

Vi tog bussen dit och det gick bra förutom att O vägrade ligga i vagnen. Men han fick sitta i mitt knä hela halvtimmen bussresan tog och då var han hur glad som helst. Fast när vi gick på och av var jag tvungen att lägga honom i vagnen för att ha händerna fria och på vägen av sa busschauffören ”He really doesn’t like being in his pram!”, ha ha. Han är ju faktiskt inte så dålig på att ligga i vagnen normalt, men just då ville han vara uppe och se vad som pågick.

Lunch på SHUK.

Lunch på SHUK.

6E730DF0-9A24-4617-87CA-57836211A9E8

När vi hoppade av bussen såg vi några som vinkade till oss som galningar på fiket på andra sidan gatan. Det var E och I som satt där och väntade på att få bjuda oss på lunch innan vi gick om hörnan hem till dem. Jag åt avokado och goats cheese på surdegsbröd, supermums! Sen vidare hem till dem i AC-svala rum och det var heaven.

O somnade hos E, händer aldrig! Han fick låna en sovsäck som man kan ha istället för att wrappa. Funkade ju tydligen fint.

O somnade hos E, händer aldrig! Han fick låna en sovsäck som man kan ha istället för att wrappa. Funkade ju tydligen fint.

Men nu kom T precis och hämtade oss och då klockan är fyra och B inte vilat på hela dagen så fyllesomnade hon i bilen. Helt omöjlig att väcka eller få kontakt med, så hon får sova en liten stund nu och så hoppas vi att hon ändå kan sova ikväll.

Nu lite bankärenden och så kväll med Outlander. Bra dag!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna