VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trilla av pinn.

Alltså, kors i taket och allt det där för idag badade jag i havet! (Well, en rock pool med havsvatten bredvid havet men same same). Jag tror på riktigt att det är mitt första dopp i havet på två år eller så. Det låter ju helt sjukt, särskilt med tanke på att vi bor en kvarts gångväg från stranden och att B och T nog badar ungefär fem dagar i veckan. Men jag är ju ingen baderska. För att jag ska bada måste det vara kokhett och nästan så att jag får panik och bara måste svalka mig. Så var det inte riktigt idag, men det hände ändå. Konstigt. Sjukt stolt. T höll på att trilla av pinn, ha ha. Nog om det nu.

Vad vore väl ett inlägg utan dagens frukost?

Vad vore väl ett inlägg utan dagens frukost?

Efter bad och promenad gjorde vi oss iordning för kalas. Kalaset började halv fyra i en park på andra sidan stan. Fem minuter i halv fyra stod jag i duschen och B och T åkte för att köpa födelsedagspresent. Vad.är.det.för.fel.på.oss? Håller andra människor också på så? Nu gick det ok, vi var en timme sena och hade inte missat något direkt. Inte missat tårtan menar jag med det, ha ha.

Underbara Bronte Beach. Nästan varje dag tänker jag på hur tacksam jag är över att bo här.

Underbara Bronte Beach. Nästan varje dag tänker jag på hur tacksam jag är över att bo här.

E170E0ED-658A-41BF-97B4-BB5DD192CDA1 20410D16-A70B-4B7F-A67E-D5AB16D089BE

Parken, Beare Park, är jättemysig och ligger precis vid vattnet. Jag brukade ofta hänga där under min mammaledighet med B när vi bodde i det området och blev nästan lite nostalgisk. Alla på kalaset, våra franska vänners son fyllde ett, var franska utom vi. Vackert språk det där, jag önskar att jag förstod något. Hur som helst var kalaset mysigt med massa god frukt och kaka, söta hundar och trevliga konversationer.

B’s fina svalklänning som hon fick av K i julklapp. Bäst att snurra i tydligen. Och så min klänning, i princip den enda jag har med knappar (läs amning). Vet dock inte why the long face på bilden...

B’s fina svalklänning som hon fick av K i julklapp. Bäst att snurra i tydligen. Och så min klänning, i princip den enda jag har med knappar (läs amning). Vet dock inte why the long face på bilden…

AF74FFA0-DD22-4556-B3ED-741910759C01 42659B10-B74A-40A5-9A99-10C2A4D1053A

Nu blir det hem för en lätt middag och Monster. Eller Outlander. Ska vi ge Monster en chans till? Jag vet inte jag. Livet är ju kort. Fast sedan finns ju FOMO. Sluta prata (skriv) nu, CC. Okej okej. Hej.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna