VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Städhjälp.

Idag har jag gått, gått och gått känns det som. Solen har gassat och det har varit supervarmt. Först gick jag med tankern (tandemvagnen) till och från dagis på morgonen för att lämna av B och så samma sak på kvällen för att hämta igen från dagis.

Random bild på en lite rolig skylt jag gick förbi.

Random bild på en lite rolig skylt jag gick förbi. Eller, gick förbi och gick förbi, salongen är granne med huset jag bor i.

Och så under dagen hade vi tre stycken städare här, vilka skrubbade lägenheten från golv till tak medan jag satt på caféet över gatan och drack chai och käkade muffin. Det får man! Jag blev ganska nöjd, men de hade också glömt städa vissa av de ställen som jag bett om. Men hur som helst, nu är utgångsläget överkomligt och vi själva kan städa köksskåp, badrumsskåp och putsa fönster. Så skönt!

Ovanlig känsla näe man fikar medan tre stycken städar ens lägenhet. Lyx!

Ovanlig känsla när man fikar medan tre stycken människor städar ens lägenhet. Lyx!

T kom hem från Brisbane vid nio när B och jag stod i duschen och O satt i bouncern och tittade på. Han var väldigt välkommen och kunde hjälpa till med läggning av B. Nu har vi ätit tacos och kollat på andra delen av serien Monster. Jag är inte såld. Funderar på att kolla på Outlander istället. Men vi ger den nog en chans till först.

Presenter till B av pappa. Diadem och en hund som heter Brissy (kort för Brisbane där han köptes) och också en jojo.

Presenter till B av pappa. Diadem och en hund som heter Brissy (kort för Brisbane där han köptes) och också en jojo.

64DABA9A-0B74-4412-B327-D84391A6F351

Nu kör vi helg!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna