VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

iPhone och blind.

Söndag idag och väldigt blåsigt ute. Det betyder att det annars självklara alternativet att åka till stranden inte var aktuellt. Så vi passade på att fixa saker istället.

Sedvanlig frukostbild. Kan ju inte hjälpa att jag ÄLSKAR frukost!

Sedvanlig frukostbild. Kan ju inte hjälpa att jag ÄLSKAR frukost!

Imorgon ska vi träffas hemma hos K tillsammans med min gamla frisörska som varit på mammaledighet. Vi ska umgås med barnen (bara O då B är på dagis) och E ska fixa mitt hår också. Så.himla.välbehövligt. Grejen är dock att vi skulle träffas redan i augusti förra året, men då fick jag lunginflammation och hamnade på sjukhuset. Sedan gifte hon sig och åkte på smekmånad och så vidare. Spola fram ett knappt halvår och den välkommen till världen- present, en söt onsie, jag köpt till hennes dotter är för liten. Så jag var helt enkelt tvungen att köpa en ny present. Det blev ett par fina skor (tyvärr inslagna så ingen bild). Den gamla presenten får väl ligga i skåpet tills någon annan får en liten flicka.

B så glad och stolt över sin teckning av en regnbåge. Hennes mamma inte så stolt över dåligt hår och ytterligare en omgång av ögoninflammation.

B så glad och stolt över sin teckning av en regnbåge. Hennes mamma inte så stolt över dåligt hår (fixas imorgon!) och ytterligare en omgång av ögoninflammation. Borde nog gå till doktorn innan jag blir blind.

BB8443D1-0146-4CCF-879E-ABB3C17822C5 5649AC42-3723-44F5-A5B3-5B67BA19AC11

Efter presentköp åt vi sushi och delade på en chokladkaka på köpcentret och sedan helt apropå gick vi och köpte mig en ny telefon, en iPhone X. Min gamla tele börjar bli lite konstig och är framförallt väldigt seg, så nu fick det vara nog. Jihoo! Dock, morsa som man är, har jag inte hunnit fixa den ännu så den ligger fortfarande kvar i lådan.

Mina fina minis!

Mina fina minis!

Men imorgon blir det ny telefon och nytt hår!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna