VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Feeling blue.

Om det inte har märkts på mina tidigare inlägg så har jag haft en ganska jobbig vecka där jag har varit lite låg.

Familjefrukost.

Familjefrukost. B dricker varm choklad med sugrör.

7FD53994-0CAF-4A09-A7CD-713C43AA2BAA C5CD6F88-2CDB-420A-895D-9C0FED4E33BC

Det grundar sig såklart i sömnbrist, men så blir det en negativ spiral med att jag inte orkar göra saker som planerat och bara slappar hemma och så blir jag uttråkad och ännu tröttare etc. Jag tycker verkligen inte om den här första tiden med barn då man måste amma hela tiden, inte får sova och så är det extra svårt med en trotsig treåring ovanpå det.

Igen, jag älskar min familj över allt annat och inser vilken tur jag har att ha dem och vara i den situation jag är, men det betyder inte att det inte kan bli jobbigt ibland.

Pannkakor och grön smoothie, T är bäst!

Pannkakor och grön smoothie, T är bäst!

7670C48B-21D0-438B-8CD9-A96DD298A94A

Idag så hade vi i alla fall en mysig frukost som vanligt och efter lite tvätt och annat bestyr var B så övertrött att hon behövde vila. T läste bok för henne och somnade han också i hennes säng. Så plötsligt var klockan tidig eftermiddag och jag kände mig bara trött och slö igen. Dock blev det bättre när T bestämde sig för att göra pannkakor till lunch. Och grön smoothie till det.

Havsterapi.

Havsterapi.

938A69ED-62CE-42A8-A629-F800B972D20F 765FE4E3-2373-4BE8-8060-006D7015091B

Därefter var jag i princip redo att bara sitta i soffan och läsa en bok och invänta tid för sängrutinerna, men som tur var så tvingade T ut oss och vi åkte ner till beachen. B fick leka på lekplatsen där nere medan O sov i vagnen och jag fick gå en egenpromenad längst vattnet till Tamarama. Jag hade tänkt gå längre, men blev så varm att jag satte mig i skuggan på gräset i Tamarama och ringde upp min kompis E. Hon har också två barn och hade haft en dålig vecka och dag, så vi bara kräktes ut allt och så kändes det bättre.

Väl tillbaka i Bronte hade jag samlat lite mer energi och var betydligt trevligare resten av kvällen.

Och så såg vi näst sista avsnittet av Springfloden. Alltså, hade man inte varit småbarnsföräldrar så hade man ju strecktittat på sista avsnittet också. Men klockan är halv elva, så det får vänta tills imorgon. Spänningen är olidlig!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna