VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Baby shower!

Så i söndags hade vi min ”CC är gravid och ska föda snart, jippi!-lunch”. Eller låt oss kalla den baby shower, fastän det inte var någonting som en vanlig shower utan mer som en vanlig brunch.

Först balkongfrukost i värmen.

Först balkongfrukost i värmen.

Anyhow, vi träffades klockan elva inne i Darlinghurst på ett ställe som heter The Commons. Det var lite nostalgi eftersom att det var där T och jag bodde i typ fyra år, innan barn och allt seriöst, när vi först flyttade till Aussieland. Vi brukade äta frukost ute varje söndag och The Commons var en av stamställena. Jag tog bussen in och var lite tidig, så jag gick in på min favvobokaffär Ariel och köpte en bok. Marian Keyes har tydligen släppt en ny bok detta år, så det passar ju perfekt för en som är mammaledig utan bebis tänkte jag. Hur som helst mötte jag också några som kom ut från en nattklubb på Oxford Street (stor partygata, särskilt för gayklubbar) och kunde inte låta bli att le över skillnaden i liv. Här gick jag alldeles tokgravid medan de festat till klockan 10.30 på morgonen efter.

Härligt väder och mysiga Darlinghurst!

Härligt väder och mysiga Darlinghurst!

DB1E1CEE-8C65-4E6B-B776-72E4CF67F9C1

Hur som helst så blev vi sex stycken utav de 12 som var bjudna. Lite tråkigt kan tyckas, men de som till slut kunde komma var mina närmaste och vi hade det jättemysigt. Sex stycken är lagom vid ett bord också för då kan man liksom prata med alla och inte bara i smågrupper. Det var tokvarmt och somrigt och maten var god. Jag tog French toast med bär och det var väldigt mumsigt för en som har svårt med aptiten men lätt med socker.

Yummy in my tummy!

Yummy in my tummy!

Dock fick dagen en mindre rolig vändning när T och B inte kunde hämta mig som planerat för att köra och titta på fler sängar och vagn. B hade kräkts på stranden och fått magsjuka. Ve och fasa. Så resten av kvällen och natten är inget att skriva om. Hata den sjukdomen! Som tur är så är det inte lika vanligt här som hemma i Sverige, men då och då visar den sin fula nuna.

Men dagen började helt fantastiskt i alla fall och B blev ju frisk till slut!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna