VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En bättre lördag

Igår, lördag, var en heldag. Jag orkade inte skriva något här inne på kvällen utan bara däckade istället. Men nu, halv sex på en söndagmorgon, har jag inget bättre för mig, ha ha.

Dagens mage och efter luggklipp.

(Går)Dagens mage och efter luggklipp.

Efter frukost ringde jag på vinst och förlust till en salong här i Bronte och frågade om de hade tid för att klippa min lugg. Mitt vanliga ställe i Bondi Junction är för busy så de gör ej luggklipp på lördagar och när jag tittade in i torsdags efter dagisintervjun hade de heller inte tid. Och jag ville helst slippa se ut som en dränkt råtta, dels på E’s födelsedagslunch igår i Bondi, min egen ”baby shower” (brunch med tjejerna i Surry Hills) idag och så på sista jobbdagen imorgon. På andra försöket hittade jag ett ställe som hade tid och vandrade bort där i solskenet. Det var en sådan där morgon då alla verkade glada, vädret var härligt och det sommarpirrade i magen och kändes fantastiskt att leva. Och på salongen var de så mysiga och duktiga, så de kommer troligtvis att få mig som ny kund.

Min lilla flicka börjar bli stor!

Min lilla flicka börjar bli stor!

C527FF9B-02C0-4373-BCC2-3369EBC130BD

När jag vandrade (läs: vaggade) hem igen mötte jag T och B som var på Eugene’s och köpte morgonkaffe. Dessutom träffade vi en annan familj vi känner, vilka bor i närheten och pojken går på B’s dagis och alla var lika glada. B och T gick till lekplatsen medan jag gick hem och duschade och fixade mig för att bli upplockad av K och körd till Bondi Beach och Vue Bar för att fira E. Där var det utsikt och en god Lemon Lime Bitter (de andra drack såklart drinkar) till plockmat och prat. Härligt!

Härliga tjejer och fin utsikt över Bondi Beach.

Härliga tjejer och fin utsikt över Bondi Beach.

Efter en dryg timme hämtade B och T upp oss, vi körde K hem, och fortsatte vidare till Ikea då det verkligen är dags för oss att börja organisera innan bebisens ankomst. Vi behöver:

– Bredare säng, en King istället för Queen så att alla fyra får plats.
– ”Inkråm” till spegelgarderoben i B’s rum för att få plats med båda barnens kläder (Detta var det enda vi hittade och köpte).
– Säng till B så att bebisen kan få hennes gamla spjälsäng. Hon sover fortfarande i den fast med sidan borttagen.
– Lösgodis till både mig och K. Detta var viktigast såklart!

Dessutom behöver vi köpa en ny vagn, så det ska vi troligtvis titta på idag efter min brunch.

Tur ändå att vi skiter pengar.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna