VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Brandlarm

När klockan är åtta och man äntligen är på väg att gå hem från jobbet efter 12 timmar av att jobba klart det sista, rensa, knyta ihop säcken, tömma skrivbordslådor, städa etc., men brandlarmet helt plötsligt går och man måste stanna för att vänta på brandmännen tillsammans med någon förvirrad elektriker som råkat sätta igång nämnda larm, då känner man bara Suck! Att det sedan blir problem eftersom att nämnda ”man”, dvs jag, skulle varit hemma i tid för att ta hand om B eftersom att T har en middag/fest i Manly att ta sig till och T istället i panik fick droppa ungen hos grannarna, gjorde varken kvällen eller stressen bättre.

Badrumsmage i vecka 36+2.

Badrumsmage i vecka 36+2.

09A0E23D-73B8-4607-81B6-F790F4A86776

Men efter många om och men är jag äntligen hemma, lillan har somnat (visserligen i vår säng, ajabaja, men vem orkar) och jag skriver världens längsta meningar i ett intetsägande blogginlägg.

Så står det till. Bättre lycka imorgon.

Hej.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna