VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bättre förr?

Så skönt det är när man ändå känner att man hunnit en del på jobbet under dagen! Och så har jag fått reda på att den nya tjejen inte kommer på fredag trots allt, så då har jag fredag också på mig att förbereda. Skönt!

Sysselsättning för en halvtimme sedan. Den typen av kort som aldrig skulle sett dagens ljus ifall man inte hade mobilkamera. Det var kanske bättre förr...

Sysselsättning för en halvtimme sedan. Den typen av kort som aldrig skulle sett dagens ljus ifall man inte hade mobilkamera. Det var kanske bättre förr…

99C78370-37D7-49D9-B5FE-6F5EF14DFC71

Annars vaknade jag fyra imorse. Inte av B, utan av mig själv. Ligger och stressar för allt jag måste hinna med. Så jag låg vaken fram till 5.15am då det var dags att gå upp. Då fixade jag mig och åkte till Physion i Bondi Junction för en tid 7.15am. Hon kollade bäckenbotten och min Diastasis (magmuskelseparation) och allt såg bra ut. Eller, bra och bra… inte sämre än innan i alla fall. Nu ska jag inte tillbaka förrän bebisen är tre veckor, så det ska bli intressant att se hur allting ligger till då.

Nu är klockan halv tio och jag har precis lagt mig i sängen, totalt slut efter dagen. T är på en vernissage minsann, en vän vi har öppnar sin nya utställning idag. Och imorgon bitti ska vi på ”intervju” på B’s nya dagis.

Måste. Bara. Sova. Först.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna