VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

You look terrible!

…sade precis min chef och skickade hem mig.

Visst, det är all fun and games att sitta hela familjen i sängen och ha picknick klockan tre på natten, men inte lika ball dagen efter. Det känns som att alla mina funktioner stängts av och som att jag är kraftigt bakfull. Och tydligen ser jag så ut också.

Så här såg jag ut imorse. Sedan blev det tydligen bara värre.

Så här såg jag ut imorse. Sedan blev det tydligen bara värre.

Så, både T och jag vaknade vid tre av att B kom in och ville sova hos oss. Hon var väldigt söt när hon berättade att hon hade vaknat, men minsann tänkt fortsätta att sova själv resten av natten i sin egen säng. Men hon kunde inte hitta Peppa Pig där i mörkret och drog då slutsatsen att någon måste varit där inne och därför blev hon rädd och gick in till oss. Mycket riktigt, Peppa låg av någon anledning i vår säng redan, antagligen bortglömd sedan natten innan.

B kröp upp i sängen och frågade efter mjölk i sin gröna kopp. Då frågade T om jag var hungrig och det var jag ju såklart. Så där satt vi och åt mjölk med müsli och B drack mjölk. Sedan somnade B ganska snabbt, men varken T eller jag. Och sömnbrist ovanpå att vara höggravid fixar inte jag för tillfället. Därav hemskickad.

Jag köpte fruktsallad till eftermiddagen på jobbet, men nu fick den ätas hemma istället.

Jag köpte fruktsallad till eftermiddagen på jobbet, men nu fick den ätas hemma istället.

Ganska skönt faktiskt, för själv är jag för stressad jobbmässigt för att ta det beslutet. Nu blir det vila, vila, vila och hoppas på bättre lycka på onsdag då det är nästa jobbdag.

Onsdag, fredag och nästa måndag kvar.
Vi fixar det här! Typ.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna