VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sol och semesterfeeling!

Idag har vi varit i Manly, semesterkänslans boning. Vi åker ju dit ganska ofta för att bara vandra runt, njuta av stämningen, titta på havet samt äta lunch på det svenska stället FIKA.

Dagens färgglada frukost.

Dagens färgglada frukost.

Jag har börjat tänka på hur lite tid jag faktiskt har kvar till att hinna med saker, så jag kände att det kanske är sista chansen att åka dit innan bebisen kommer. Och jag älskar Manly! Och om gravid flickvän säger Manly så blir det Manly oavsett hur trött mannen i familjen är, ha ha. Närå, han var också på.

Dagens mage och dagens väskbärerska. ”Inte alls tung, mamma!”

Dagens mage och dagens väskbärerska. ”Inte alls tung, mamma!”

0563B6EC-6768-4D46-9E37-8F5180785B96

Vi åkte dit vid elva och B somnade som vanligt efter en stund i bilen samt sov i vagnen medan vi gick längst board walken vid havet och vidare till FIKA. Vi hann äta upp innan hon vaknade igen, vilket alltid är skönt. Dock hade de inte Ålandspannkakan som jag var sugen på idag och inte heller T’s Skagenmacka. Men han tog köttbullar med potatismos och lingonsylt medan jag tog pyttipanna med rödbetor och drack kolsyrad fläderblomsdricka. Och så köpte vi med oss en liten påse med lösgodis och en chokladboll. Nams!

5E539DBB-C8ED-490D-BD26-EF0F0537EA79 8A713762-6186-4483-AC4F-F38AADAC0013

B vill inte ha den sortens mat (förutom lösgodiset och chokladbollen då) så vi gick till ett sushiställe så hon kunde äta avokadosushi. Det är ju trots allt helg. Och sedan, efter att ha gått runt en stund till samt stannat på en lekplats för att B skulle få springa av sig, stannade vi på två sängvaruhus. Vi har kommit på att vi behöver köpa en King size bed (har en Queen size) nu när det ibland kommer att vara fyra stycken däri.

Manly in my heart!

Manly in my heart!

451A7A10-26BE-4AC7-B664-B53F0300C488

Vi har också börjat snacka lite om hur vi ska fixa i barnrummet där det behöver komma in en ny och större säng till B, medan den lille får ta över B’s nuvarande säng. Hon sover fortfarande i spjälsängen, men med en sida borttagen. Problemet är att rummet är väldigt litet, men fortfarande utöver sängarna måste rymma skötbord och förvaring mm.

Tur då att vi har så lång tid på oss… Hela tre veckor innan planerat kejsarsnitt. Joråsåatt. Och vagn måste vi fixa också. Vagn kan vara bra. Och så ska jag hinna jobba en vecka till plus nästa måndag.

Känner mig ganska stressad faktiskt.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna