VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Så stolt!

Jag nämner ju ganska ofta min vän K här i bloggen. Vi träffas mycket och hon är en stor del i vårt liv här borta. Idag är jag i alla fall så otroligt stolt över henne.

Dagens casual selfie.

Dagens casual selfie.

Så jag och B mötte upp K och baby B på eftermiddagen idag och började promenera i solskenet för att ta oss till Centennial Park och Wild Play. Det är nämligen så att K i vanliga fall jobbar som landskapsarkitekt (när hon inte är mammaledig). Och de senaste två åren eller så har det företaget hon jobbar på (och mest hon) designat denna fantastiska naturlekpark mitt i Centennial Park i Sydney.

A532FAA0-965A-4187-B24E-F2C2196D56EF

Tanken är att barnen ska få leka med naturtrogna saker bland växter och blommor och lära sig om naturen. Och igår slog de upp sina portar och vi gick dit idag. Wow! säger jag. Det var så mysigt, fint, roligt och imponerande. B och alla de andra barnen blev som tokiga och det lyste i ögonen. Bästa betyget ju!

En glad liten skrutt vid en av de många tunnlarna.

En glad liten skrutt vid en av de många tunnlarna.

Tyvärr så hade något barn gjort nummer två så de hade varit tvugna att stänga av och rengöra hela vattendelen. Plus att vi kom bara en halvtimme innan de stängde vid fem. Men dit kommer vi att gå tillbaka ofta! Så fint, roligt och lärorikt.

Min vän är ett geni!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna