VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vecka 35 och 3-årstrots

Jobbdagen har gått ganska bra och väääldigt snabbt! Fem dagar kvar! Dock kan kvällen lika bra strykas och glömmas helt och hållet.

Vecka 35+0 idag.

Vecka 35+0 idag. Och jag tar tydligen kort med båda händerna som min mamma. 

294C4663-48B4-4D26-8B43-F9B1C0F18B56

Jag skyndade iväg från jobb för att hämta upp lillbus i tid, men när jag väl kommer dit möts jag av en smutsig, snorig, barfota, helt uppskruvad tjej som flyr från mamma och vägrar gå hem. Det är ju bra att hon trivs på dagis, men när det är dags att gå hem så slipper jag gärna jaga och tjata.

Till slut kom vi ändå iväg och stod och väntade på bussen. När bussen väl kom körande drar B sig loss ur min hand och vill stå så nära vägen som möjligt för att vänta och komma på snabbt. Bara det att hon står där och liksom balanserar på trottoarkanten och bussen kommer i full fart. Jag blir livrädd att hon ska ramla framför bussen och försöker få tag på hennes arm, men hon är som en orm och bara slingrar sig ur mitt grepp. Jag försöker att få nytt grepp och hon vrider sig så att jag får tag i hennes hår. Men kul, nu tror folket runtomkring att denna gravida, instabila mamma med vilje drar sin unge i håret för att få henne dit hon vill.

Bussen stannade en bit bort eftersom chauffören väl såg vad som pågick och B springer på och väljer vart hon vill sitta. Bara det att jag råkar sätta mig först och det är tydligen en dödssynd. Hon blir en banan i mittgången och börjar skrika ”naughty mamma!” upprepade gånger samtidigt som hon stoppar upp alla trötta och irriterade passagerare som försöker komma på. Så det är bara för mig att med väskor, kassar och mage krångla mig ut ur sätet igen och låta henne sätta sig innerst. Många suckar och stön (från både mig och andra) senare kommer vi äntligen iväg.

Vi hoppar av och går bort till The Char här borta på gatan för att köpa kyckling och sallad till middag och B springer runt och klättrar på allt och ropar och har sig. På hemvägen ska varje löv och sten röras och plockas med och det ska stannas och hoppas och klättras.

Ja, jag är helt enkelt inte upplagd för kvällar som denna för tillfället. Men nu sover vi och så blir det bättre imorgon.

Hoppas!

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna